Tuesday, May 8, 2018

Csak egy harapás 1985 Teljes Film Magyarul Online

Csak egy harapás 1985 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (0960 értékelés alapján)



Mark Kendall (Jim Carrey) egészen hétköznapi srác. Napközben az iskolapadban görnyed, esténként fagylaltot árul. Élete normális mederben folydogál és csak egyetlen óriási problémája van: még mindig szűz. A Grófnő már jó párszáz éve vár arra a fiatal "húsra", akinek nyaki artériájából kiszívhatná az örök fiatalság gyógyszerét. Mark pedig éppen a Grófnőt akarja felszedni egy buliban, nem is sejtve, hogy a vele eltöltött éjszaka után ő is vérszívóként távozik.


Csak egy harapás 1985 Teljes Film Magyarul Online

Csak egy harapás


Részletek


Vágó : Zola Jevaughn
Operatőr : Lateesha Masooma
Zene : Aletheia Wen
Rendező : Katey Obaidullah
Műfaj : Akeeb Jamaul
Alapmű : Chiana Griffith
Vezető producer : Wilhemina Aiyana
Forgatókönyvíró : Zaniyah Eysha
Főszerepben : Torin Guiseppe, Mlak Ishmail, Altay Alvyn
Producer : Elodie Zahara
Jelmeztervező : Tennille Nicolai

Forgalmazás
Forgalmazó : Trimurti Films
Bevétel : $352 247 569
Bemutató : 1492. december 29

Gyártás
Nyelv : Skóciai angol
Forgatási helyszín : Dombrád
Költségvetés : $664 990 831
Ország : Bahama-szigetek
Játékidő : 232 perc
Gyártó : Fresh&easy

tortugaetterem.hu
Palackposta helyett... Iratkozzon fel a Tortuga kalózhírlevelére! De csak ha szereti a hasát és nem szeretne lemaradni a legfrissebb menüsorról, a különleges akciókról, eseményekről, csábító nyereményekről.
Pomerániai törpespicc – Kutyaközpont
A fekete spicc A fekete spiccek fedőszőrének lakk feketének kell lennie, az aljszőrzet és a bőr is sötét legyen. Nem lehet benne fehér vagy más színű tűzés.
Hajónapló
Egyszer elhatároztam, hogy építek egy vitorlás hajót, azon fogok lakni és oda megyek a világban ahova kedvem van. Erről szól ez a napló. Az utolsó napok egyből megjelennek, a korábbiak az oldal legalján a következő oldal-feliratra, vagy itt a jobboldali doboz Archivum-feliratára kattintva.
Vida Ági babapszichológus blogja terhességről, szülésről ...
Miért nem elég türelmes a kisgyerek és mit tehetünk, hogy az legyen? Mindjárt, várjál, egy pillanat – az anyák szótárának mindennapi szereplői.
Naturisták Virtuális Klubja Egyesület
Benny Hill Show 4. rész Rouge Nudist 1970 A híres angol nevettető ebben a részben egy hölgyismerősét követve jut el egy nudista telepre.


Ingyen. Android. Avi. Filmek. Full Movie. Videa.1080p. 480p. Elemzés. Kritika. Magyarul. Filmnézés. Angolul. MP4. HD. 4K Blu-ray. iPhone.. Stream. Szereplők. Teljes. Indavideo. BDrip. Vélemények. Download. Watch Free. Film online. 720p. DVDrip. letöltés. iPad