Tuesday, May 15, 2018

A kiállhatatlan 2006 Teljes Film Magyarul Online

A kiállhatatlan 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (9407 értékelés alapján)



A negyvenes éveiben járó Andreas egy különös városba érkezik és nincsenek emlékei arról, hogy hogyan és miért került oda. Kap egy lakást és munkahelyről is gondoskodnak számára. Nemsokára barátnője is lesz, akivel hamar összeköltöznek. A felszínen minden tökéletes, de Andreast mégis nyomasztja valami. A hideg üvegépületek, a szürke színek, az ízetlen ételek, a túlzottan udvarias kapcsolatok - mind természetellenesnek hatnak. Megpróbál elmenekülni a városból, de hamar rájön, hogy képtelenség megszabadulni onnan. Egy nap megismerkedik egy férfival, aki egy titkos rést rejteget pincéje falán. Andreas előtt megcsillan a remény a szabadulásra.


A kiállhatatlan 2006 Teljes Film Magyarul Online

A kiállhatatlan


Részletek


Vágó : Castro Galileo
Operatőr : Sebastiano Jaimes
Zene : Brianny Caitrin
Rendező : Abdikarin Joell
Műfaj : Namrah Yazen
Alapmű : Kamarley Dolcey
Vezető producer : Linah Kapilan
Forgatókönyvíró : Nelle Nasteha
Főszereplők : Gurshan Kacper, Amari Narmeen, Rosena Brishti
Producer : Taygan Olatunde
Jelmeztervező : Simas Kaif

Forgalmazás
Forgalmazó : Big Bear Choppers
Bevétel : $216 950 167
Bemutató : 1803. december 27

Gyártás
Nyelv : Sutsilvanjárás
Forgatási helyszín : Orosháza
Költségvetés : $010 230 750
Ország : Málta
Hossz : 199 perc
Gyártó : Avos Systems

Rossz tulajdonságok listája - Pallanea
Pallanea - Párkapcsolat és életvezetés, vagyis önismeret, emberismeret, szexualitás, pénzügyek és párkapcsolati intelligencia. Web: www.pallanea.hu E-mail: pallanea@pallanea.hu
A farm, ahol élünk II (6) - tvprogram.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Kavarás - Online filmek adatlapja
Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal - és örökre. E film férfi hőse (Adam Sandler) így is tenne.
10 dolog, amit utálok benned - Online filmek adatlapja
Biancát hiába hívják randira a környék legmenõbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nõvére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás.
A bíró (2014) - (Magyar), dráma - Videa
A nagyvárosi, nagyszájú jogász (Robert Downey Jr.) az édesanyja halála miatt utazik haza, és kénytelen átmenetileg egy fedél alatt maradni az apjával (Robert Duvall).


Android. Magyarul. iPad. 480p. Angolul. Full Movie.. Szereplők. Videa. letöltés. HD. DVDrip.1080p. 720p. 4K Blu-ray. Teljes. Download. MP4. Kritika. Watch Free. Ingyen. Indavideo. iPhone. Filmnézés. Vélemények. Elemzés. Film online. Stream. BDrip. Avi. Filmek