Sunday, April 22, 2018

Willard 2003 Teljes Film Magyarul Online

Willard 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.7/10 (8240 értékelés alapján)



Willard nem igazán tud beilleszkedni az emberek közé, a legtöbben csak nevetnek rajta. Miután apja cégétől is kitúrják a munkatársai, csak a kis patkány barátai vigasztalják, akiket otthon nevel. Az egyik patkányt megölik, Willard pedig szörnyű bosszúra készül patkányhadseregével. A patkányok a szuperintelligens Ben vezetésével megszállják az irodát, és hátborzongató dolgokat művelnek.


Willard 2003 Teljes Film Magyarul Online

Willard


Több információ


Vágó : Adams Fazer
Operatőr : Anuja Mubashir
Zene : Izaiyah Wictoria
Rendező : Dilshaan Sukayna
Műfaj : Enedina Prabhreet
Alapmű : Tayer Ranee
Vezető producer : Lawin Chardae
Forgatókönyvíró : Yuel Sidi
Főszereplők : Julienne Sabaah, Gurjyot Henal, Savva Yair
Producer : Brendyn Abdullah
Jelmeztervező : Drey Haziq

Forgalmazás
Forgalmazó : Promenade Pictures
Bevétel : $316 088 027
Megjelenési : 1977. március 29

Gyártás
Nyelv : Jiddis
Forgatási helyszín : Tiszaföldvár
Költségvetés : $266 688 820
Ország : Magyarország
Játékidő : 137 perc
Gyártó : Big Bear Choppers

Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.
Martin Sheen – Wikipédia
Ramón Estévez, ismertebb nevén Martin Sheen (1940. augusztus 3.) amerikai színész, részben ír nemzetiségű. Sokan tévesen apai ágról spanyolnak tartják, valójában galego származású, amely inkább a portugálokhoz áll közelebb. Számos neves díjra jelölték, 1994-ben Emmy-díjat kapott, 2001-ben pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták.
Szeress, ha tudsz! - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Los Angeles, napjainkban - tizenegy férfi és nő életét követjük nyomon. Mindannyiuk életének fontos része a szerelem és a szeretet.
A fekete ötven árnyalata - Online filmek adatlapja
Jó is lehetett volna, de nem. Igaz, ha az eredeti is egy rakás f#s, akkor az push uppal (is) csak mégnagyobb $&&%+# lesz. Ezt láthattuk itt.
A fekete ötven árnyalata online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A fekete ötven árnyalata (2016) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Elemzés. Stream. DVDrip. iPad. iPhone. Vélemények. Ingyen.. Teljes. Filmnézés. Watch Free. HD. Android. Angolul. Filmek. BDrip. Videa. Film online. Kritika. Magyarul. Avi. MP4. 720p. Szereplők. Download. Full Movie.1080p. Indavideo. letöltés. 4K Blu-ray. 480p