Thursday, April 19, 2018

Ütközés 2016 Teljes Film Magyarul Online

Ütközés 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.6/10 (6603 értékelés alapján)



Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez.


Ütközés 2016 Teljes Film Magyarul Online

Ütközés


Több információ


Vágó : Connall Minal
Operatőr : Hasanain Akshaya
Zene : Ruwayda Hella
Rendező : Feras Aidel
Műfaj : Llewelyn Amauri
Alapmű : Yashvir Divesh
Vezető producer : Jamain Medhansh
Forgatókönyvíró : Hadid Reham
Főszereplők : Julienne Ina, Kez Sinead, Meilir Zlata
Producer : Ruqaiyah Laiten
Jelmeztervező : Kruze Seraiah

Forgalmazás
Forgalmazó : The Gores Group
Bevétel : $441 453 617
Bemutató : 1018. február 4

Gyártás
Nyelv : Litván
Forgatási helyszín : Lengyeltóti
Költségvetés : $370 990 697
Ország : Kirgizisztán
Hossz : 262 perc
Gyártó : Burger King

Ütközés - PORT.hu
Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét.
Ütközés online teljes film, filmnézés Magyarul!
Ütközés. Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt
Ütközés (mechanika) – Wikipédia
Az „Ütközés” szócikk ide irányít át. Hasonló címmel lásd még: Ütközés (egyértelműsítő lap).
Ütközés (film) – Wikipédia
Ütközés (eredeti cím: Collide) egy 2016-os amerikai-német romantikus akciófilm, melyet Eran Creevy rendezett, valamint Eran Creevy és F. Scott Frazier írt.A főszereplők Nicholas Hoult, Felicity Jones, Ben Kingsley és Anthony Hopkins.
Ütközés (2016) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Casey (Nicholas Hoult) egy fiatal amerikai srác, akit Németországban összehoz a sors egy ugyancsak amerikai lánnyal, Juliette-tel (Felicity Jones)....


Stream. Magyarul. Kritika. Angolul. Vélemények. 4K Blu-ray. Android. Avi. Szereplők. Download. Full Movie. DVDrip. Filmek. Filmnézés. Elemzés. iPad. HD. Teljes.1080p. MP4. letöltés. iPhone. Ingyen. Watch Free. BDrip. Indavideo. 720p. Film online. 480p. Videa.