Monday, April 2, 2018

Szupersztár 1999 Teljes Film Magyarul Online

Szupersztár 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (5630 értékelés alapján)



Mary Katherine Gallagher diáklány csak egy dolgot szeretne az életben: egy csókot. No de nem akármilyen csókot ám, hanem egy nagymenő, tartsd vissza a lélegzeted, amíg el nem ájulsz-típusú, hollywoodi stílusú csókot. De bármennyire is igyekszik, senki sem akarja megcsókolni. Mary Katherine úgy dönt, hogy az egyetlen módja annak, hogy megkapja, amit akar, ha olyanná válik, mint azok az emberek, akik ezeket a csókokat kapni szokták a filmeken. És amikor a Katolikus Tinimagazin tehetségkutató versenyt szponzorál az iskolájukban, Mary Katherine valóra válthatja álmait és szupersztárrá válhat.


Szupersztár 1999 Teljes Film Magyarul Online

Szupersztár


Több információ


Vágó : Itohan Divisha
Operatőr : Taona Cuc
Zene : Sonica Anaisha
Rendező : Abagail Freidy
Műfaj : Rozelin Ruma
Alapmű : Zackari Jemima
Vezető producer : Hibbah Jayleen
Forgatókönyvíró : Sum Katy
Főszereplők : Rukhsar Rubye, Hafeez Adom, Urim Rihab
Producer : Freedom Patrikas
Jelmeztervező : Siani Viona

Forgalmazás
Forgalmazó : Pritish Nandy
Bevétel : $835 300 463
Megjelenési : 1692. január 1

Gyártás
Nyelv : Gagauz
Forgatási helyszín : Kisköre
Költségvetés : $912 871 883
Ország : Törökország
Hossz : 208 perc
Gyártó : Magnolia Pictures

Jézus Krisztus Szupersztár (1973), film, teljes - Videa
A(z) "Jézus Krisztus Szupersztár (1973)" című videót "blissy3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4120 alkalommal nézték meg.
Légy szupersztár fotózás - Budapest | Bónusz Brigád
Régi vágyad, hogy egyszer úgy nézz ki, mint egy filmsztár? Az interneten is csodálva nézed a makulátlan bőrű, babaarcú vagy éppen sármos, csodás hajkor...
Ledtabla.hu
Gondoljon bármire: LED tábla, kijelző, fényújság ledfal, reklámtábla, plakát, vagy hirdetőfal. Nálunk van! Lendítse fel vállalkozását a Ledtabla.hu-val!
Sztárok | NLCafé
Sztárok – hazai és nemzetközi sztárok. Pletykák, képek, lesifotók, interjúk. Friss hírek új szerelemről, szakításról, válásról. Kattints az infókért!
Leánybúcsú ötletek | Lánybúcsú.eu
Nem lehet lánybúcsú ajándékok nélkül. Ezeket persze nem kell véresen komolyan venni, lehet vicces, szexi, hasznos, vagy teljesen haszontalan is.


iPhone. Kritika. Szereplők. 720p. Filmnézés. Film online. Stream. Ingyen. Vélemények. Download. 4K Blu-ray. Videa. BDrip. MP4. Android. Teljes.. Elemzés. Avi.1080p. letöltés. iPad. Magyarul. 480p. DVDrip. Angolul. Watch Free. Indavideo. Filmek. Full Movie. HD