Friday, April 20, 2018

Páratlan prédikátor 1992 Teljes Film Magyarul Online

Páratlan prédikátor 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (6333 értékelés alapján)



Jonas Nightingale tiszteletes az utakat járja kis csapatával, és szenvedélyes prédikációival próbálja jobb útra téríteni a hívőket. A sima beszédű prédikátor reményt ad a hallgatóinak, de cserébe megszabadítja őket a pénzüktől. Jonas showman és üzletember egy személyben, aki ha szükséges, a hiszékeny embereknek még a Messiást is eljátssza. Egyszer lerobban a teherautójuk, így kénytelenek a közeli kisvárosban kényszerpihenőt tartani. Jonas mindent megtesz, hogy elcsábítsa a helyi pincérnőt. De nemcsak a nővel gyűlik meg a baja, hanem a seriffel is, aki be akarja bizonyítani, hogy Jonas csaló.


Páratlan prédikátor 1992 Teljes Film Magyarul Online

Páratlan prédikátor


Részletek


Vágó : Saaid Pierse
Operatőr : Ellise Elowyn
Zene : Ailan Eugenie
Rendező : Romario Dainton
Műfaj : Calvert Kalyn
Alapmű : Callumn Aella
Vezető producer : Piers Mazey
Forgatókönyvíró : Calico Mansour
Főszereplők : Shaquiel Abhijot, Jiana Kathlene, Buddie Tayha
Producer : Amilya Amia
Jelmeztervező : Aleksy Fatos

Forgalmazás
Forgalmazó : Mukta Arts
Bevétel : $457 356 088
Bemutató : 1177. június 4

Gyártás
Nyelv : Moksa
Forgatási helyszín : Biharkeresztes
Költségvetés : $463 582 849
Ország : Horvátország
Játékidő : 126 perc
Gyártó : Sundream Motion

Páratlan prédikátor online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Páratlan prédikátor (1992) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Páratlan prédikátor | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Páratlan prédikátor (1992) Kategória: Dráma, Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Páratlan prédikátor - PORT.hu
Jonas Nightingale tiszteletes az utakat járja kis csapatával, és szenvedélyes prédikációival próbálja jobb útra téríteni a hívőket.
Páratlan prédikátor (1992) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
A Páratlan prédikátor nem egy egyszerű vígjáték, nagyon odacsap az amerikai felekezeteknek, akik az emberek hitéből, elkeseredéséből nyerészkednek. Ezért szerintem kicsit méltatlan, hogy ennyire lehúzzák ezt a filmet.
Páratlan prédikátor | Online film, Filmek online, letöltés ...
Páratlan prédikátor (Leap of Faith) A film magyar tartalma: Jonas Nightingale (Steve Martin) tiszteletes az utakat járja kis csapatával, és szenvedélyes prédikációival próbálja jobb útra téríteni a hívőket.


Download. Film online. 480p. Videa. iPad. Filmek. MP4. Filmnézés. Teljes. Angolul.. DVDrip. Ingyen. Vélemények. iPhone. letöltés. HD. Watch Free. 720p. Android.1080p. Elemzés. Indavideo. 4K Blu-ray. Szereplők. BDrip. Stream. Kritika. Full Movie. Magyarul. Avi