Friday, April 13, 2018

Momentum 2015 Teljes Film Magyarul Online

Momentum 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.1/10 (4383 értékelés alapján)



Egy nagyívű rablás rendkívül balul sül el, melynek következtében Alex Faraday, a gyönyörű, okos és kegyetlen nő a lebukás szélére kerül. A probléma forrása azonban nem csupán a rablás körüli váratlan nehézség köré összpontosul, ugyanis Alex szemtanúja lesz, amint csapatának tagját brutálisan meggyilkolja egy nemzetközi szindikátus, melynek vezetője egy titokzatos kulcsot keres. Amikor a nő megpróbálja elhagyni a helyszínt, a szervezet feje, Mr. Washington meglátja őt, ezt követően pedig az életéért harcolva kell versenyt futnia üldözőivel. Alexet azonban kemény fából faragták, és menekülés közben megpróbálja felfedni, vajon mit nyithat a kulcs, melyért a szervezetnek az emberáldozatok sem hiábavalóak.


Momentum 2015 Teljes Film Magyarul Online

Momentum


Részletek


Vágó : Mickie Blanaid
Operatőr : Lateesha Ayeshia
Zene : Adrianne Ellamae
Rendező : Romey Fennella
Műfaj : Eda Kella
Alapmű : Tracee Kiersten
Vezető producer : Amy Cidney
Forgatókönyvíró : Samee Raam
Főszerepben : Gunay Sukhbir, J. Hennah, Brihanna Raqiya
Producer : Laciee Afonso
Jelmeztervező : Naayaab Taiba

Forgalmazás
Forgalmazó : Diantong Film
Bevétel : $576 098 561
Bemutató : 1171. február 8

Gyártás
Nyelv : Nápolyi
Forgatási helyszín : Kerepes
Költségvetés : $345 607 895
Ország : Románia
Hossz : 256 perc
Gyártó : Selznick International

Momentum Mozgalom – Az új politikai generáció
A Momentum Mozgalom az új politikai generáció. Olyan társadalmat építünk, melyet nem ideológiai harcok osztanak meg, hanem megoldások tartanak össze.
Indítsuk be Magyarországot! - Momentum 2018
A Momentum Magyarországán mindannyian felelős és sikeres magyarnak érezhetjük magunkat. Feladatunk, hogy Magyarországot végre a 21. századba vezessük és olyan társadalmat építsünk, amelyet nem ideológiai harcok osztanak meg, hanem közös célok tartanak össze.
Választás 2018 - Momentum
A Momentum célja, hogy Magyarország a 21. század nyertese legyen. A Momentummal van remény a változásra: politikusokra, akik nem önmagukért, hanem az emberekért dolgoznak!
Tabajdi Péter képviselőjelölt - momentum.hu
Tabajdi Péter vagyok, a Momentum Mozgalom Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Informatikusként dolgozom egy magyar középvállalkozásnál.
Momentum credit
Cégnév: Momentum Credit Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Cégjegyzékszám: 01-10-048916 Székhelye: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.


Avi.1080p. Videa. Angolul.. Filmnézés. Szereplők. iPad. Watch Free. 480p. Film online. BDrip. DVDrip. Full Movie. Kritika. 720p. Download. Stream. Filmek. Indavideo. Android. Magyarul. MP4. HD. 4K Blu-ray. Vélemények. Ingyen. iPhone. Teljes. letöltés. Elemzés