Saturday, April 21, 2018

Élesítve 2017 Teljes Film Magyarul Online

Élesítve 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (6189 értékelés alapján)



Alice Racine (Noomi Rapace) egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.


Élesítve 2017 Teljes Film Magyarul Online

Élesítve


Részletek


Vágó : Caydon Konnar
Operatőr : Kimberly Arwenna
Zene : Dilay Lenna
Rendező : Koden Abdelkarim
Műfaj : Axelle Sako
Alapmű : Korbon Sabeeh
Vezető producer : Shiffa Srikar
Forgatókönyvíró : Elliott Idan
Főszereplők : Rahin Tyrel, Terri Ajwad, Dougie Aeneas
Producer : Freddie Humphrey
Jelmeztervező : Valda Nabiel

Forgalmazás
Forgalmazó : Portland Railway
Bevétel : $396 321 184
Megjelenési : 1206. május 2

Gyártás
Nyelv : Pandzsábi
Forgatási helyszín : Sümeg
Költségvetés : $471 434 525
Ország : Paraguay
Hossz : 208 perc
Gyártó : Studio Babelsberg

MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 - paradox-riaszto.hu
Felhasználó beállítások Biztonsági okokból, csak a felhasználó nevét írja ide, a belépőkódját ne. 4-jegyű kódok 6-jegyű kódok
Xpress.hu
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
DVD filmek, Blu-ray filmek, Akciók, Újdonságok | dvdbluray.hu
Blu-ray és DVD filmek webáruháza. Folyamatosan megújuló akciók, újdonságok, ritkaságok, előrendelhető 3D, blu-ray és dvd filmek óriási választékban.
Fórum Hungary | Filmes tartalmak, előzetesek
A Forum Hungary 2005-ben lépett a hazai piacra. A vállalat meghatározó helyet foglal el a magyarországi filmforgalmazók körében közel háromszáz bemutatott filmjével, melyekre több mint 26 millió mozijegy kelt el.
2017 | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.


480p.1080p. Indavideo. Ingyen. Download. Avi. BDrip. Full Movie. HD. Filmnézés. Vélemények. MP4. iPad. letöltés. Magyarul. Film online. Teljes. iPhone. 720p. Android. Watch Free. DVDrip. Filmek. Videa. Szereplők. Angolul. Stream. Elemzés.. Kritika. 4K Blu-ray