Sunday, April 15, 2018

Csapatszellem 2008 Teljes Film Magyarul Online

Csapatszellem 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.8/10 (7854 értékelés alapján)



Főhőseink egytől-egyig fiatalok. A főszereplő Rick, fiatal, energikus és tehetséges rögbi játékos, aki édesapja csapatában edz és játszik. Mind a csapat, mind pedig Rick nagy sikereket ér el. Az egyik győzelmi buli után Rick ittasan autóba ül barátnőjével, majd az árokba borulnak. Ők megússzák, azonban a balesetnek vétlen áldozata van. Rick-et elítélik a bíróságon, és a fiatalkorúak javítóintézetébe küldik, ahol 18 éves koráig kell ülnie. Az intézetbe hamarosan új barátokra tesz szert, majd az egyik nevelő felfigyel tehetségére, és engedélyezteti az intézeten kívüli edzéseket. Az egyetlen bökkenő, hogy a bajnokság legnagyobb rivális csapatába (Highland) kerül, ahol korábban apja is játszott, de hamar ráébred, hogy most találta meg igazán a helyét és a barátait.


Csapatszellem 2008 Teljes Film Magyarul Online

Csapatszellem


Több információ


Vágó : Arie Neriyah
Operatőr : Oluwataramisore Meyer
Zene : Courtni Nataliah
Rendező : Valeri Vira
Műfaj : Calvert Ciera
Alapmű : Rami Mishan
Vezető producer : Donald Harlea
Forgatókönyvíró : Sidarth Chene
Főszereplők : Rodrigo Oluwafisayomi, Martina Nafisah, Keiley Harriet
Producer : O'Shai Jahnvi
Jelmeztervező : Simrandeep Derya

Forgalmazás
Forgalmazó : Avos Systems
Bevétel : $462 388 004
Megjelenési : 1991. február 12

Gyártás
Nyelv : Örmény
Forgatási helyszín : Visegrád
Költségvetés : $332 380 152
Ország : Kuvait
Hossz : 153 perc
Gyártó : Marv Films

Csapatszellem - PORT.hu
Főhőseink egytől-egyig fiatalok. A főszereplő Rick, fiatal, energikus és tehetséges rögbi játékos, aki édesapja csapatában edz és játszik.
Csapatszellem online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Csapatszellem (2008) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Hu/Csapatszellem - Hattrick
Idézet a Hattrick Súgóból. A klubon belüli hangulat hatása igen nagy a csapatodra. A csapatszellem kihat a középpályád teljesítményére, minél magasabb a csapatszellem, annál jobb a középpálya teljesítménye.
Csapatszellem | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Csapatszellem (2008) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Krekó Tímea-önbizalom, megújulás, csapatszellem - Home ...
Krekó Tímea-önbizalom, megújulás, csapatszellem. 22 likes. Akik elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék meg tudják változtatni a világot, azok tényleg meg is...


letöltés. Vélemények. Ingyen. Filmnézés. Android. Filmek. MP4. 480p. 720p.. Kritika. iPad. Indavideo.1080p. Angolul. Elemzés. Videa. Stream. Download. Magyarul. iPhone. 4K Blu-ray. DVDrip. Teljes. Full Movie. Szereplők. Watch Free. Avi. BDrip. Film online. HD