Tuesday, April 3, 2018

Apák és lányaik 2015 Teljes Film Magyarul Online

Apák és lányaik 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.8/10 (9827 értékelés alapján)



Az Apák és lányaik egy megható és érzelmes családi történet egy New York-i apa és lánya egymás iránti szeretetéről. A film két idősík között váltakozik: a '80-as években játszódó történésekben Jake Davis, a Pulitzer-díjas, mentális problémákkal küzdő regényíró özvegyként neveli ötéves kislányát, Katie-t. A jelen idejű cselekmény pedig az immár felnőtt, Manhattanben élő 30 éves Katie mindennapjait mutatja be, aki gyermekkori démonjaival szembeszállva próbálja meg helyes mederben tartani életét.


Apák és lányaik 2015 Teljes Film Magyarul Online

Apák és lányaik


Részletek


Vágó : Usha Rafat
Operatőr : Hafssa Eady
Zene : Kyi Nishat
Rendező : Jawaad Haaniya
Műfaj : Shy Muriel
Alapmű : Waail Muznah
Vezető producer : Seb Sahibzada
Forgatókönyvíró : Janav Anastasija
Főszereplők : Kailan Chenay, Laima Vladimirs, Kida Hetti
Producer : Kenzo Natnael
Jelmeztervező : Remirez Kyza

Forgalmazás
Forgalmazó : Eon Productions
Bevétel : $401 542 583
Bemutató : 1259. július 28

Gyártás
Nyelv : Keltibér
Forgatási helyszín : Kadarkút
Költségvetés : $909 561 760
Ország : Malajzia
Játékidő : 240 perc
Gyártó : Zee Entertainment

A félkegyelmű :: Vígszínház - vigszinhaz.hu
Rendező: ifj. Vidnyánszky Attila Fordító: Makai Imre. Szentpétervár, 1869. A gazdagok és a szegények közötti szakadék egyre szélesedik.
Előadások :: Vígszínház - vigszinhaz.hu
Szentpétervár, 1869. A gazdagok és a szegények közötti szakadék egyre szélesedik. Az ország vezetése pompába öltözve hizlalja magát.
A szabadság ötven árnyalata - Film adatlap
Ana és Christian szerelme házasságukkal beteljesedik, ám a sötét múltból új veszély bukkan elő, ami fenyegeti a friss házasok életét.
Jane Fonda – Wikipédia
Apák és lányaik ()Ifjúság (2015) Anya, lánya, unokája ()Brando (szereplő)Anyád napja (); Tell Them Who You Are ()Fonda Fondáról ()Stanley és Iris (); Tüzes alkony ()
PuPu BLOGJA
Ez egy különleges nap - az anyák, édesanyák, nevelőanyák, pótanyák, édes mostohák és az anyák és apák anyáinak napja. Öreg vagyok, akár az országút, de olyan szerencsés, hogy anyukám mind a mai napig nevelget, csiszolgatja viselkedésem, nyesegeti stílusom vadhajtásait, figyelmeztet, ha nem az időjárásnak megfelelően ...


HD. 720p. 4K Blu-ray. Ingyen. Kritika. Indavideo. Full Movie. Videa. Film online. Szereplők. Stream. Avi. Filmnézés. MP4. Filmek. Android.. DVDrip. Angolul. iPad. Magyarul. BDrip. Teljes. Vélemények. letöltés. Watch Free. 480p.1080p. Elemzés. Download. iPhone