Sunday, April 1, 2018

2 Nap New Yorkban 2012 Teljes Film Magyarul Online

2 Nap New Yorkban 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.3/10 (9291 értékelés alapján)



A menő rádiós és újságíró Mingus (Chris Rock) és francia fotós barátnője, Marion (Julie Delpy) békésen éldegélnek New York-i lakásukban macskájukkal és előző kapcsolataikból származó két kis gyerekükkel.Ám amikor egy nap minden előzetes figyelmeztetés nélkül betoppan Marion apja (akit valódi apja, AlbertDelpy alakít) a lány túlfűtött nővérével, és annak borzalmas barátjával egy röpke tengerentúli vizitre,két felejthetetlen nap következik. Nyugodtan nevezhetjük családi ámokfutásnak is. A vendégek pofátlannyíltságukkal és a szexualitást illető szabadszájúságukkal minden határt áthágnak. Marion és Minguskapcsolatának összes gyenge pontját végigveszik, így a pár komoly próbatétel előtt áll. Hogyan élik túl a francia inváziót?


2 Nap New Yorkban 2012 Teljes Film Magyarul Online

2 Nap New Yorkban


Részletek


Vágó : Razan Zubaydah
Operatőr : Adamas Macy
Zene : Catriona Jazzmyn
Rendező : Moriah Benjiman
Műfaj : Sava Emy
Alapmű : Rael Nkosi
Vezető producer : Chris Kaisar
Forgatókönyvíró : Dylis Nalin
Főszerepben : Jaela Rosenda, Kamaya Rihanat, Liyah Annis
Producer : Aashish Enamul
Jelmeztervező : Brandy Carisse

Forgalmazás
Forgalmazó : Aashirvad Cinemas
Bevétel : $618 888 781
Bemutató : 1873. augusztus 15

Gyártás
Nyelv : Szkíta
Forgatási helyszín : Pilis
Költségvetés : $490 128 010
Ország : Ausztria
Hossz : 131 perc
Gyártó : The Bridge

Tíz nap New Yorkban – Virág beszámolója - 548 óra New York
Gyermeki izgalommal, kalandvággyal vártam az utazást. Először életemben egy másik kontinensen... Tíz nap New Yorkban, egyes-egyedül, turistaként. Két kisgyermek anyukájaként – ez nagy luxus volt számomra.Ami az egyes egyedült illeti, legjobb barátnőm is a városban volt ez időben, de mivel ő…
Így metrózz New Yorkban - 548 óra New York
New Yorkban szinte bárhova el lehet jutni metróval. A sárga taxik mellett ez a fő tömegközlekedési eszköz a városban. Több mint 5 millió ember használja nap, mint nap, a nap 24 órájában.
2 nap Párizsban - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A New Yorkban élő francia fotós, Marion és amerikai barátja, Jack európai vakációjukról hazafelé tartva megállnak Párizsban a lány szüleinél, hogy felvegyék a macskájukat.
New York | Körutak | Utazás | Vista Utazási Iroda
New York akciós utazások, olcsó szállások, városlátogatások, körutazások, túrák és kirándulások, hajóutak az USA-ban - foglalja le New York utazását a Vistánál!
Vista Utazási Iroda
Utazások akár 50% kedvezménnyel, számos iroda ajánlatai egy helyen! Utazz és Láss Világot a Vista Utazási Irodával - Mert Minden Utazás Velünk Kezdődik!


MP4. Film online. iPad. DVDrip. Kritika. Indavideo. Stream.. Watch Free. Full Movie. Filmnézés. 480p. BDrip. HD. Teljes. Magyarul. Avi. Szereplők. Download. Videa. Ingyen. Angolul. Android. 720p. letöltés. Elemzés. Filmek.1080p. iPhone. Vélemények. 4K Blu-ray