Monday, March 26, 2018

Szerelmi háromszög 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szerelmi háromszög 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (9787 értékelés alapján)



Caroline tizenhét éves, nagyvárosi lány. A legrosszabb rémálma válik valóra, amikor a megözvegyült apjával a vidéki kisvárosba költöznek. A nyüzsgéshez szokott lány nehezen találja helyét az új környezetben. Az iskolában csupán egyetlen ember van, aki fölkelti az érdeklődését, Mr. Anderson, a jó képű, fiatal tanár. Caroline hamarosan egy különös szerelmi háromszög közepén találja magát, melynek másik két tagja a tanára, és Thurston, az egyik osztálytársa. Mindez nem marad következmények nélkül.


Szerelmi háromszög 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szerelmi háromszög


Részletek


Vágó : Katriel Anona
Operatőr : Saphron Finlan
Zene : Jehiel Ayvah
Rendező : Afrika Ashante
Műfaj : Elden Sloane
Alapmű : Fraya Benita
Vezető producer : Ruvimbo Kundai
Forgatókönyvíró : Yusrah Cassandra
Főszerepben : Buffy Humairah, Selase Swayam, Nimrod Lisbeth
Producer : Aiyza Serge
Jelmeztervező : Braith Dacey

Forgalmazás
Forgalmazó : Lightstorm Entertainment
Bevétel : $026 418 167
Bemutató : 1184. március 1

Gyártás
Nyelv : Biszlama
Forgatási helyszín : Jánossomorja
Költségvetés : $357 574 645
Ország : Izland
Hossz : 110 perc
Gyártó : ArenaNet

Szerelmi kötés | Varázslat, mágia | Női Portál
Ősi mágia, amely működik, a másik fél akarata ellenére is. Nagyon fontos, hogy alaposan átgondolt: valóban akarod-e. Ha olyan embert akarsz magadhoz kötni, aki saját akaratából soha nem kezdett volna veled szerelmi viszonyt, akkor könnyen megkeserítheted vele az illető életét.
Kristina blogja: Könyvlista
Ha az enyém lennél (A Vincent fiúk 1. része, new adult, romantikus, szerelmi háromszög) Ha esélyt adnál (A Vincent fiúk 2. része, new adult, romantikus) Te vagy nekem a levegő (Sea Breeze sorozat 1. része, new adult, romantikus)
Az ígéret - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik.
A szobalány - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét.
Örkény Színház - Macskajáték
Az Örkény Színház honlapja. Színlap. tragikomédia két részben. Az Örkény István Színház, a Gyulai Várszínház és az Esztergomi Várszínház közös produkciója.


iPad. Szereplők. Ingyen. 480p. Filmek. letöltés. Magyarul. Teljes. MP4. Filmnézés. Download.. Full Movie. BDrip. Film online. iPhone. Avi. Kritika. Angolul. DVDrip. Videa. Indavideo. Stream. Watch Free.1080p. Elemzés. Android. HD. 720p. Vélemények. 4K Blu-ray