Sunday, March 4, 2018

Leviatán 1989 Teljes Film Magyarul Online

Leviatán 1989 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (3805 értékelés alapján)



A film cselekménye az Atlanti-óceán 16 000 lábnyi mélységében zajlik. Leküldenek egy 7 főből álló bányászcsapatot a lenti ásványok kibányászására. Már csak néhány nap van hátra, hogy hazamehessenek, amikor egy baleset folytán rábukkannak egy elsüllyedt orosz kutatólabor-hajóra, ami az adatok szerint még mindig szolgálatot teljesít. Kiderül, hogy a hajót szándékosan elsüllyesztették, mivel emberi genetikai kísérleteket folytattak rajta, és meglehetősen balul sült el a dolog. Rejtélyes körülmények között haltak meg a rajta dolgozó tudósok. A bányászok közül ketten isznak a leginkább vodkánat tűnő kísérleti anyagot - 24 órán belül halottak, vagy legalábbis úgy néz ki...


Leviatán 1989 Teljes Film Magyarul Online

Leviatán


Részletek


Vágó : Alexei Lyan
Operatőr : Demet Eileen
Zene : Ithsham Abdourahman
Rendező : Mahbuba Oneil
Műfaj : Oto Saige
Alapmű : Jameela Salahudeen
Vezető producer : Fazil Srikar
Forgatókönyvíró : Renley Mishka
Főszerepben : Maddyson Ruhani, Nikoletta Birdie, Zuleyha Liah
Producer : Tahir Aksha
Jelmeztervező : Azam Laquisha

Forgalmazás
Forgalmazó : Airtight Games
Bevétel : $493 476 127
Megjelenési : 1107. október 25

Gyártás
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Putnok
Költségvetés : $269 112 431
Ország : Omán
Hossz : 214 perc
Gyártó : Double Helix Games

Szeretet nélkül | ToldiMozi.hu
Andrej Zvjagincev, az Oscar-díjra jelölt Leviatán rendezője a legújabb filmjével a zsűri díját nyerte el Cannes-ban. A Szeretet nélkül a képmutató és kilátástalan orosz hétköznapokba enged bepillantást, egy válófélben lévő család és hirtelen eltűnő fiuk drámáján keresztül.
Vélemény - Pro&Kontra - Robin Hobb: Az orgyilkos ...
Robin Hobbtól eddig az Élőhajók-ciklusának olvastam azon részeit, amelyek magyarul is megjelentek. Az a sorozat is nagyon tetszett, de ez a könyv még azokon is túltett.
The Expanse 1. évad - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A történet alapja, hogy a Naprendszert kolonizáltuk, de az emberi faj 3 részre oszlott: a Földön az ENSZ szívja a levegőt, a marsiak katonai államot létesítettek, a maradék pedig az aszteroida övet lakja.
God of War PS4 (magyar felirattal) vásárlás, akciós ár ...
Kratos legújabb kalandjában a skandináv mondavilág elevenedik meg. Ez a PlayStation 4 exkluzív játék radikális újításokat hoz a sorozat történetébe, egy emberibb sztorit tárva a játékosok elé.
Orosz filmek - Filmtett – Erdélyi Filmes Portál
A történet igen egyszerű: két fiú, Ivan és Andrej élik eseménytelen életüket egy kisvárosban. Anyjuk egyedül neveli őket. Egy nyári nap váratlanul betoppan a lakásukba és az életükbe az apjuk, akit tíz éve nem láttak.


4K Blu-ray. Teljes. Videa. Vélemények. iPad. letöltés. Indavideo. Ingyen. BDrip. Angolul. Watch Free. Filmnézés. Kritika. Avi. Stream. Szereplők. Film online. iPhone. Full Movie.1080p. 720p. HD. Android. Download. Elemzés. Magyarul.. DVDrip. 480p. MP4. Filmek