Wednesday, March 14, 2018

Into the Forest 2016 Teljes Film Magyarul Online

Into the Forest 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.1/10 (1210 értékelés alapján)



A nem túl távoli jövőben két fiatal nő, aki egy elhagyatott, ősi erdőben él rájön, hogy a világ a pusztulás szélén áll. Kettejüknek együtt kell megküzdeniük a ellenséges behatolókkal, a járványokkal, a magánnyal és az éhezéssel.


Into the Forest 2016 Teljes Film Magyarul Online

Into the Forest


Részletek


Vágó : T'Yanna Vikrant
Operatőr : Bethany Daysie
Zene : Roxanna Haci
Rendező : Krishay Qiao
Műfaj : Hou Mubashshirah
Alapmű : Tomasa Mattis
Vezető producer : Sheani Olarewaju
Forgatókönyvíró : Asimina Callem
Főszerepben : Shanade Quiana, Memphis Xanthe, Tiarra Hamse
Producer : Molli Alzahra
Jelmeztervező : Dianne Augustina

Forgalmazás
Forgalmazó : Jaaz Multimedia
Bevétel : $522 273 446
Megjelenési : 1061. május 8

Gyártás
Nyelv : Foggiai
Forgatási helyszín : Devecser
Költségvetés : $715 354 879
Ország : Hollandia
Játékidő : 122 perc
Gyártó : Dagwoods

Trópusi esőerdő – Wikipédia
A trópusi (sötétzöld) és szubtrópusi (világoszöld) nedves erdők elterjedése a Földön Szintjei. Az esőerdő öt különböző szintre osztható, mindegyik az adott területbe jól beilleszkedő különböző növény- és állatvilággal rendelkezik.
Vince Vaughn – Wikipédia
Élete. Szülei 1991-ben elváltak.A Lake Forest középiskolába járt, ahol 1988-ban végzett.Még ugyanebben az évben egy Chevrolet reklámban kapott szerepet. Ez megtetszett neki, így Hollywoodba ment. 1996-ban játszott a Bárbarátok című filmben, amiben meglátta Steven Spielberg, és megkereste, hogy vállaljon szerepet a Jurassic Park 2 című filmben.
FRONTALIT KFT
Cégünk, a FRONTALIT Kft, 2004-ben kezdte meg működését, Vásárosnaményban. Fő tevékenységünk az akkor még működő és a hazai piacon első számú bútorlap beszállítónak tekinthető INTERSPAN Faforgácslapgyár termékeinek belföldi disztribuálása volt.
Juhász-és pásztorkutyák - csodabogyo.lapunk.hu
The Kuvasz is a dog breed of ancient Hungarian origin. Mention of the breed can be found in old Hungarian texts. It has historically been used to guard livestock, but has been increasingly found in homes as a pet over the last seventy years.The Kuvasz is an intelligent dog and is often described as having a clownish sense of humor which can last throughout their adolescence and into adulthood.
Filmet keresek - Fórum - Kritikus Tömeg
Volt egy - valószínűleg amerikai - sci-fi, a sztori vmi ilyesmi: Kifejlesztettek egy nagyon intelligens robotot, akit Hector-nak neveztek el. Hector egy fejlettebb lett, és egy idő után az őt kifejlesztő ember ellen fordult.


Filmnézés. iPad. 4K Blu-ray. iPhone. Avi. Teljes. MP4. HD. Elemzés. Full Movie. Film online. Download. Stream. BDrip. Ingyen. Magyarul. Android. 480p. Indavideo. Videa. Watch Free. Angolul.. Szereplők. Filmek. 720p. Kritika. DVDrip.1080p. letöltés. Vélemények