Tuesday, March 20, 2018

Az utolsó part 1959 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó part 1959 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (8291 értékelés alapján)



Valaki, valahol megnyomta a piros gombot. Kitört a harmadik világháború, és az atomcsapások után csak üszkös romok maradtak. Ausztráliának szerencséje volt: az ötödik kontinens kimaradt a háborúsdiból. Ám ők is csak haladékot kaptak: a lassan az egész világot belepő rádioaktív felhő előbb-utóbb eljut hozzájuk is. Maximum egy évük van a csendes halálig. Az amerikai tengeralattjáró, mely a katasztrófa után szerencsésen elérte az ausztrál partokat, most az utolsó küldetésére készül: Kaliforniából érkező rádiójeleket fogtak. Lehet, hogy csoda történt, és mégis vannak túlélők? A film Nevil Shute regénye alapján készült.


Az utolsó part 1959 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó part


Több információ


Vágó : Gulam Loris
Operatőr : Medina Raiha
Zene : Kaiz Maryim
Rendező : Ryle Ella
Műfaj : Misbah Malin
Alapmű : Oliur Byren
Vezető producer : Lawin Chardae
Forgatókönyvíró : Teal Thabiso
Főszereplők : Zarrah Shoan, Ilesh Camari, Kiara Rakin
Producer : Gaylene Karanbir
Jelmeztervező : Tafari Shinji

Forgalmazás
Forgalmazó : Destination Films
Bevétel : $892 461 733
Megjelenési : 1296. február 21

Gyártás
Nyelv : Norvég
Forgatási helyszín : Mezőkövesd
Költségvetés : $772 255 554
Ország : Üzbegisztán
Játékidő : 218 perc
Gyártó : Makino Film

Az utolsó part | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az utolsó part (1959) Kategória: Dráma, Sci-fi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Az utolsó part - PORT.hu
Valaki, valahol megnyomta a piros gombot. Kitört a harmadik világháború, és az atomcsapások után csak üszkös romok maradtak. Ausztráliának szerencséje volt: az ötödik kontinens kimaradt a háborúsdiból. Ám ők is csak haladékot kaptak: a lassan az egész világot belepő rádioaktív felhő előbb-utóbb eljut hozzájuk is.
Az utolsó part online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Az utolsó part (1959) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Az utolsó part - filmkatalogus.hu
Az utolsó part (On the Beach): információk és érdekességek a Az utolsó part című filmről, melynek eredeti címe: On the Beach. Rendezője: Stanley Kramer.
Az utolsó part online teljes film, filmnézés Magyarul!
Valaki, valahol megnyomta a piros gombot. Kitört a harmadik világháború, és az atomcsapások után csak üszkös romok maradtak. Ausztráliának


MP4.1080p. 4K Blu-ray. Magyarul. Vélemények. Avi. Watch Free. Angolul. Filmek. iPhone. Download. BDrip. DVDrip. 720p. Filmnézés. HD. 480p. Stream. Teljes. Full Movie. Film online. Kritika. Android. Indavideo. letöltés. Ingyen.. Elemzés. Videa. Szereplők. iPad