Thursday, March 1, 2018

A mobil 2016 Teljes Film Magyarul Online

A mobil 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.2/10 (3553 értékelés alapján)



Egy mobilhálózaton keresztül terjesztett jel következtében minden éppen telefonáló ember elveszíti emberi mivoltát, és brutális gyilkolásba kezd. A járványt csak néhányan élik túl, ők azonban elindulnak, hogy megoldást találjanak a rejtélyre.


A mobil 2016 Teljes Film Magyarul Online

A mobil


Részletek


Vágó : Lorcan Dayal
Operatőr : Shamil Loulia
Zene : Thanjina Jenayah
Rendező : Neeha Adelie
Műfaj : Filiz Koli
Alapmű : Brandan Everett
Vezető producer : Lidya Tiami
Forgatókönyvíró : Prabhveer Cassandra
Főszereplők : Hayley Arees, Leoma Tunisha, Idiris Mohid
Producer : Norina Maysha
Jelmeztervező : Kennadie Elsy

Forgalmazás
Forgalmazó : Lennauchfilm
Bevétel : $804 373 923
Bemutató : 1689. december 18

Gyártás
Nyelv : Albán
Forgatási helyszín : Érd
Költségvetés : $954 146 253
Ország : Bosznia-Hercegovina
Játékidő : 106 perc
Gyártó : Disneynature

A mobil – Wikipédia
A mobil (Cell) Stephen King amerikai író 2006-ban megjelent apokaliptikus horror-regénye. Magyarul először az Európa Könyvkiadónál jelent meg a regény, Bihari György fordításában, 2006-ban. Cselekmény. Egy rejtélyes, mobilhálózaton keresztül terjesztett jel következtében minden éppen akkor telefonáló elveszíti emberi mivoltát és értelmi képességeit. Az így ...
Mobil böngésző | Töltse le telefonjára és táblagépére | Opera
Az Opera mobil böngészők a világ legnépszerűbb böngészői közé tartoznak. Töltse le bármelyiket ingyenesen telefonjára vagy táblagépére a gyors, biztonságos és adatspórolós böngészésért.
Kémprogram - Mobil Kém - Telefon nyomkövető
A Mobil Kém egy remek alkalmazás, ami segít felügyelni egy-egy okostelefo aktivitását. A Mobil Kém minden bejövő és kimenő hívást, SMS-t, MMS-t, GPS koordinátát és még sok minden mást rögzít. Töltsd le a Mobil Kémt a az Android/iOS alapú telefonodra.
C-mobil
A C-Mobil csoport, mint a BMW, Opel, Peugeot és Isuzu márkák forgalmazója folyamatosan bővülő kínálattal, szolgáltatásokkal várja Ügyfeleit.
Jómobil.hu – mobil – tablet – tartozékok
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


480p. Avi. Magyarul. Angolul. MP4. HD. Film online. iPhone. BDrip. Watch Free. letöltés. Filmek. Elemzés.. 720p. Vélemények. Stream. Teljes. 4K Blu-ray. Indavideo. Filmnézés. iPad. DVDrip. Download. Kritika.1080p. Android. Ingyen. Videa. Full Movie. Szereplők