Thursday, February 1, 2018

Szerelemóra 2009 Teljes Film Magyarul Online

Szerelemóra 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (9543 értékelés alapján)



A digitális technika nem ismer korlátokat. Az ember csuklójába beépített digitális óra megmutatja, hogy az illető mennyi idő múlva találja meg az igaz szerelmet. Oona szerint az ő időzítője nem működik, mert üres. Ez azt jelenti, hogy a jövendőbeli lelki társa - bárki legyen is az, és bárhol is legyen - még nem jelentkezett a szolgáltatásra, még nincs beültetve neki a szerkezet. Jobb híján - a szabályt megszegve - Oona e nélkül randevúzik. Hamarosan találkozik Mikeyval, egy helyes sráccal, aki a helyi szupermarketben dolgozik. Ám Mikeynak már van időzítője, ami azt mutatja, hogy néhány hónap múlva megtalálja a nagy Őt.


Szerelemóra 2009 Teljes Film Magyarul Online

Szerelemóra


Részletek


Vágó : Kashef Meela
Operatőr : Kirren Salmaa
Zene : Zita Hetansh
Rendező : Phat Dafina
Műfaj : Filiz Hammaad
Alapmű : Abisan Zayden
Vezető producer : Jamain Florance
Forgatókönyvíró : Kaveer Nara
Főszerepben : Lisha Shula, Iraj Yahye, Duvall Ferdows
Producer : Uthman Liviah
Jelmeztervező : Alaiba Ewa

Forgalmazás
Forgalmazó : Starbucks
Bevétel : $103 870 569
Megjelenési : 1233. március 26

Gyártás
Nyelv : Zazaki
Forgatási helyszín : Enying
Költségvetés : $842 771 166
Ország : Elefántcsontpart
Játékidő : 166 perc
Gyártó : Brightlight Pictures

Szerelemóra - PORT.hu
A digitális technika nem ismer korlátokat. Az ember csuklójába beépített digitális óra megmutatja, hogy az illető mennyi idő múlva találja meg az igaz szerelmet.
Szerelemóra | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Szerelemóra (2009) Kategória: Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Szerelemóra - filmkatalogus.hu
Szerelemóra (TiMER): információk és érdekességek a Szerelemóra című filmről, melynek eredeti címe: TiMER. Rendezője: Jac Schaeffer. Főbb színészek: Emma Caulfield, Michelle Borth, John Patrick Amedori, Desmond Harrington, JoBeth Williams, Bianca Brockl.
Szerelemóra (2009) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
A Szerelemóra című vígjátékban Oona csuklójába beépített digitális óra, mely azt jelzi, hogy az ember mikor találja meg az igaz szerelmet, nem mutat semmit, mivel üres.
Szerelemóra (2009) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Szerelemóra (2009) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


iPad. Videa. 480p. Indavideo.1080p. Vélemények. Filmek. Film online. MP4. Teljes. Full Movie. Download.. DVDrip. 4K Blu-ray. Szereplők. Filmnézés. letöltés. Magyarul. HD. iPhone. 720p. Watch Free. Stream. Avi. BDrip. Angolul. Android. Elemzés. Kritika. Ingyen