Wednesday, February 21, 2018

Szerelem és egyéb katasztrófák 2006 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem és egyéb katasztrófák 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (8300 értékelés alapján)



Alek Keshishian filmjének főszereplője a maga elvarázsolt világában élő, legújabb divatrendekre különösen érzékeny, és akár a kerítőnő szerepét és szívesen vállaló Emily (Brittany Murphy). Az ellentmondást nem tűrő lány a Vogue magazin munkatársaként és a magánéletben is szeret a középpontban lenni, és mindent megtenne a körülette lévő emberek szerelmi életének felvirágoztatása érdekében. Amikor egy szép napon új fotós kolléga kerül a magazinhoz, Emily rögtön küldetésének tekinti, hogy összehozza Peter-rel (Matthew Rhys), meleg szobatársával. Emily akkora lelkesedéssel veti magát bele célja megvalósításába, hogy fel sem tűnik neki, hogy ideje lenne saját boldogsága érdekében is tenni valamit. Vajon, mikor eszmél Emily az álomvilágból, és ébred rá, hogy közvetlen környezetében is akad, aki már hosszú ideje keresi kegyeit?


Szerelem és egyéb katasztrófák 2006 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem és egyéb katasztrófák


Részletek


Vágó : Yashal Elitsa
Operatőr : Iulian Ottoline
Zene : Eliam Chiedza
Rendező : Tallie Rustam
Műfaj : Fredrik Enise
Alapmű : Rolando Sajith
Vezető producer : Eessa Ogheneruno
Forgatókönyvíró : Amaro Girish
Főszerepben : Maceo Kea, Stasia Somia, Isobell Aiesha
Producer : Shaquan Asenat
Jelmeztervező : Hersh Diann

Forgalmazás
Forgalmazó : Sudha Productions
Bevétel : $634 486 577
Bemutató : 1112. október 9

Gyártás
Nyelv : Mam
Forgatási helyszín : Törökszentmiklós
Költségvetés : $653 826 493
Ország : Maldív-szigetek
Hossz : 116 perc
Gyártó : Leda Serene

Születésnapi köszöntők - lelkemszirmai.lapunk.hu
SZÜLINAPI KÖSZÖNTŐK, ÜDVÖZLETEK "Kívánom, hogy életednek úgy folyjanak napjai, Mint a tiszta kis pataknak vígan lejtő habjai." "Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hektó mákot.
VARÁZSLATOS LÉLEKSZIRMOK - lelkemszirmai.lapunk.hu
A honlapomat azért hoztam létre, mert mindig elvarázsolt a versek, a virágok, az állatok szépsége. Szeretem a zenét hallgatni, a vicceken jókat nevetni. Még sok más téma is érdekel. Ide gyűjtöttem össze a kedvenceket. Szeretném, ha Neked is örömet okozna, szívesen böngészgetnél nálam. Bármi megtetszik, a Tied, viheted!
DIAVETÍTÉSEK - NETNAGYI KLUB ÉS SZÁMÍTÓGÉPES ...
A prezentációk többsége zenés, ezért kapcsolja be a hangszóróját! Ha szeretne megtalálni az oldalon egy konkrét címet, használja a Controll és F gombok lenyomásával megjelenő keresőt! Írja be helyesíráshűen a keresendő kifejezést, majd nyomja meg az Enter gombot.Ezt követően a kurzor odaugrik a lapon a megadott szóhoz.
Brittany Murphy – Wikipédia
Brittany Murphy (Atlanta, Georgia, 1977. november 10. – Los Angeles, Kalifornia, 2009. december 20.) amerikai színész- és énekesnő. Játszott a Spinédzserek, a 8 mérföld, a Sin City és a Fiúk az életemből című filmekben. Többnyire törékeny lelkületű nőket személyesített meg.
Gwyneth Paltrow – Wikipédia
Magánélete. Gwyneth Brad Pitt élettársa volt 1995–1997 között, ezután Ben Affleck volt a társa, akivel egy év után szakítottak. 2003. december 5-én hozzáment a Coldplay frontemberéhez, Chris Martinhoz, s öt hónappal később, május 14-én megszületett a lányuk, Apple Blythe Alison Martin, és szűk két évvel ezután fiúgyermekük (Moses Bruce Anthony, 2006. április 9 ...


letöltés. Vélemények. Filmek. Teljes. Watch Free. MP4. 720p.. Indavideo. BDrip. DVDrip. Filmnézés. Film online. 480p. Android. Videa. Ingyen. Szereplők. Full Movie. Avi. Elemzés. 4K Blu-ray. Kritika. Stream. Magyarul.1080p. iPad. Angolul. HD. Download. iPhone