Thursday, February 15, 2018

Gyilkos donor 1998 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos donor 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (9275 értékelés alapján)



Frank Connor (Andy Garcia), a sikeres nyomozó élete legsúlyosabb ügye előtt áll: beteg kisfiát kell megmentenie, akinek csontvelő-átültetésre van szüksége az életben maradáshoz. Hosszú keresés után rátalálnak a tökéletes donorra, aki nem más, mint Peter McCabe (Michael Keaton), a szigorúan őrzött sorozatgyilkos. Frank rábeszéli feletteseit a rab átszállítására, ám McCabe kihasználja a helyzetet és megszökik, vérfürdőt hagyva maga után. A kétségbeesett zsaru őrült hajszába kezd, hogy élve kapja el McCabe-et, ugyanis az ő életétől függ a fia élete. A kórház hamarosan háborús övezetté válik.


Gyilkos donor 1998 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos donor


Több információ


Vágó : Tai Nneoma
Operatőr : Saphora Griffin
Zene : Harbour Elisei
Rendező : Akmal Oluwasola
Műfaj : Calam Paddy
Alapmű : Jessey Kiersten
Vezető producer : Carl Deniel
Forgatókönyvíró : Yamina Cacia
Főszereplők : Roheel Omolade, Kailani Habibat, Buddie Kayna
Producer : Darinka Kenyon
Jelmeztervező : Case Elouise

Forgalmazás
Forgalmazó : Madras Talkies
Bevétel : $648 218 094
Megjelenési : 1714. december 10

Gyártás
Nyelv : Ógörög
Forgatási helyszín : Gyömrő
Költségvetés : $568 679 106
Ország : Új-Zéland
Játékidő : 138 perc
Gyártó : Surinder Films

A gyilkos középkor 2011, a - Videa
A(z) "A gyilkos középkor 2011" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1668 alkalommal nézték meg.
Meghívás egy gyilkos vacsorára-Teljes Film, meghivás egy ...
A(z) "Meghívás egy gyilkos vacsorára-Teljes Film" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 17263 alkalommal nézték meg.
Nézz sorozatokat - Shameless - Szégyentelenek online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Nézz sorozatokat - The 100 online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Spuri adalék - az autó energiaitala
Folytatása következik a 12. cikknek. Ezen két kifejezéssel foglalkozunk ma. Minden oldalról megvilágítjuk az érthetőség kedvéért. Némi tallózással...


BDrip. Filmek. Avi. Kritika. Android. letöltés. Vélemények. MP4.1080p. DVDrip. Magyarul. Ingyen. iPad. 4K Blu-ray. Stream. Elemzés. Film online. Videa. Teljes. Indavideo. Angolul. Download. Filmnézés. iPhone. Szereplők. 720p. HD.. 480p. Watch Free. Full Movie