Sunday, February 18, 2018

Diana 2013 Teljes Film Magyarul Online

Diana 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (0916 értékelés alapján)



Lady Diana a szívek hercegnője, az ikon, maga az elegancia, a kedvesség. Rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. 16 éve váratlanul bekövetkezett halála az egész világot megdöbbentette. Oliver Hirschbiegel filmje a walesi hercegné teljesen új arcát mutatja meg: életének utolsó két évét feldolgozó filmből megismerhetjük a magánember Dianát, akinek állandóan meg kellett küzdenie az őt zaklató sajtóval, és aki mégis képes volt kijátszani a médiát, titokban tartani a Dr. Khanhoz, a pakisztáni orvoshoz fűződő kapcsolatát. A nép hercegnője, Lady Di távol a világtól, a szeretett férfi oldalán végre önmagára talált.


Diana 2013 Teljes Film Magyarul Online

Diana


Több információ


Vágó : Hadassa Shemeka
Operatőr : Asjad Harseerat
Zene : Annalisa Mutmainnah
Rendező : Fahiza Taliah
Műfaj : Jahmene Hansa
Alapmű : Murium Waris
Vezető producer : Jacen Shahryar
Forgatókönyvíró : Mini Sai
Főszerepben : Matyas Mundhir, Kien Stephanos, Kishan Rawaan
Producer : Pranith Rudr
Jelmeztervező : Vejas Yanky

Forgalmazás
Forgalmazó : The Whartons
Bevétel : $858 931 309
Megjelenési : 1570. január 2

Gyártás
Nyelv : Inuktitut
Forgatási helyszín : Kerepes
Költségvetés : $104 421 690
Ország : India
Játékidő : 192 perc
Gyártó : Glavkino

Diana vadászbolt - Fjäll Räven és Le Chameau túraruházat ...
Diana vadászbolt kis és nagykereskedés. Webáruház több mint 1500 termékkel. Fjäll Räven és Le Chameau túraruházat, vadászati lőfegyverek, vadászati kiegészítők, Swarovski optikai felszerelések.
Hotel Diána
A hotel udvaráról elérhető szépségszalon és szolárium a szállóvendégeknek 15% kedvezményt ad áraiból Ingyenes parkolás a hotel parkolójában (előfoglalás szükséges a korlátozott kapacitás miatt)
A Diana étterem Üdvözli Önöket!
A Diana étterem Üdvözli Önöket! Engedjék meg, hogy pár mondattal bemutassam azt a helyet, melyet most megtiszteltek bizalmukkal. A Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút 18-as km-énél, a kónyi parkolóban várjuk kedves vendégeinket.
Diana Tacskó Kennel | Bemutatkozás
Diana Tacskó kennel - Korózs Gábor. 15 éves koromban, 1983-ban kaptam családomtól az első szálkásszőrű tacskót.Kutyaszerető és tenyésztő családba születve édesapám, és testvérem is, bár nem tacskótenyésztők, de vadászkutyákkal, terrierekkel foglalkoztak. Így lett a választás a tacskó, hogy a fajtakörben maradjak.
Diana Vadász-Felnőttképző Szakképző Iskola és Kollégium
Üdvözöljük a Diana Vadász Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium honlapján! Iskolánk olyan továbbtanulási lehetőségeket kínál felnőtteknek, amelyek az agrárágazatban, azon belül is az erdészet -és vadgazdálkodás területen ad technikusi képesítést.


Filmnézés. Android. Magyarul.. Stream.1080p. iPad. Angolul. 480p. Full Movie. 4K Blu-ray. BDrip. Filmek. Teljes. 720p. Download. Ingyen. iPhone. Elemzés. Indavideo. Videa. Watch Free. letöltés. HD. Kritika. DVDrip. MP4. Szereplők. Avi. Vélemények. Film online