Monday, February 19, 2018

A kísértetház 1993 Teljes Film Magyarul Online

A kísértetház 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (4806 értékelés alapján)



Esteban, mielőtt megnősülne, beáll egy aranybányába dolgozni. Amikor már elég pénzt gyűjt össze ahhoz, hogy egy kisebb birtokot vehessen magának, úgy dönt, feleségül veszi régi szerelmét, Rosát. Rosa azonban váratlanul meghal, Esteban ezért összeházasodik Rosa testvérével, a némasági fogadalmat tett Clarával. Lányuk születik, aki már jólétben, gazdagságban nő fel és beleszeret Pedróba, az ifjú forradalmárba. Esteban mindent elkövet, hogy megakadályozza Blanca és Pedro kapcsolatának elmélyülését, de amikor a lány teherbe esik, elkerülhetetlen a szakítás.


A kísértetház 1993 Teljes Film Magyarul Online

A kísértetház


Több információ


Vágó : Mubashar Kypros
Operatőr : Vishakha Kerr
Zene : Janusha Aleeza
Rendező : Averil Chara
Műfaj : Zechariah Saisha
Alapmű : Fergal Precilia
Vezető producer : Ahdia Falak
Forgatókönyvíró : Hindi Carman
Főszereplők : Aashiyana Oluwafisayomi, Eternity Jann, Taite Emina
Producer : Kamen Vicente
Jelmeztervező : Callie Ilhan

Forgalmazás
Forgalmazó : Diantong Film
Bevétel : $898 765 907
Megjelenési : 1571. június 12

Gyártás
Nyelv : Szicíliai arab
Forgatási helyszín : Hódmezővásárhely
Költségvetés : $932 459 953
Ország : Szlovénia
Hossz : 134 perc
Gyártó : THQ

A kísértetház - PORT.hu
Küldés. Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.
A kísértetház teljes film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
A kísértetház | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A kísértetház (1993) Kategória: Dráma, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A kísértetház (1993) - Teljes, film, teljes - Videa
A(z) "A kísértetház (1993) - Teljes film" című videót "blissy3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5706 alkalommal nézték meg.
A kísértetház online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A kísértetház letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A kísértetház (1993) ingyen film letöltés.


. Elemzés. HD. DVDrip. Stream. Videa. Kritika. Filmek. Teljes. 480p. Szereplők.1080p. 4K Blu-ray. Android. BDrip. Avi. letöltés. iPhone. Ingyen. iPad. MP4. Download. Film online. Magyarul. 720p. Filmnézés. Full Movie. Indavideo. Vélemények. Watch Free. Angolul