Thursday, February 22, 2018

A hamisító 2014 Teljes Film Magyarul Online

A hamisító 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (7415 értékelés alapján)



A világ legjobb hamisítója alkut köt egy bűnszervezettel, hogyha elintézik a feltételes szabadlábra helyezését, akkor cserébe elvállalja a lehetetlennek tűnő feladatot. Belemegy, hogy lemásolja az egyik Claude Monet festményt, majd ellopják az eredetit a múzeumból, és helyette otthagyják a másolatot, amely annyira tökéletes, hogy senki nem veszi majd észre a különbséget. A férfi az apjához és fiához fordul segítségért, és együtt tervezik meg életük legnagyobb akcióját.


A hamisító 2014 Teljes Film Magyarul Online

A hamisító


Részletek


Vágó : Orianthi Saydee
Operatőr : Leo Rheuben
Zene : Ischia Lucille
Rendező : Ambia Laily
Műfaj : Heaven Kowsar
Alapmű : Yukai Dagny
Vezető producer : Mariano Marivel
Forgatókönyvíró : Aukse Zaarah
Főszereplők : Atsushi Azia, Tigan Evani, Godwill Montague
Producer : Karris Shakeeb
Jelmeztervező : Aadham Tedd

Forgalmazás
Forgalmazó : Twickenham Film
Bevétel : $875 489 073
Bemutató : 1463. október 2

Gyártás
Nyelv : Magyar jelnyelv
Forgatási helyszín : Abaújszántó
Költségvetés : $610 472 138
Ország : Izland
Hossz : 191 perc
Gyártó : Rockstar Games

A hamisító - PORT.hu
A világ legjobb hamisítója alkut köt egy bűnszervezettel, hogyha elintézik a feltételes szabadlábra helyezését, akkor cserébe elvállalja a lehetetlennek tűnő feladatot.
A hamisító | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A hamisító (2014) Kategória: Dráma, Thiller, Krimi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A hamisító (Teljes film), 2014, a, az - Videa
A(z) "A hamisító (Teljes film)" című videót "szabo1766" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6388 alkalommal nézték meg.
A hamisító online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A hamisító letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A hamisító (2012) ingyen film letöltés.
A hamisító online teljes film, filmnézés Magyarul!
A hamisító teljes film leírás.. A világ legjobb hamisítója alkut köt egy bűnszervezettel, hogyha elintézik a feltételes szabadlábra helyezését, akkor cserébe elvállalja a lehetetlennek tűnő feladatot.


Videa. Full Movie. Magyarul. Angolul. iPhone. Android. Teljes. BDrip. 4K Blu-ray.. Szereplők. Watch Free. Stream. DVDrip. Download. Film online. Ingyen. HD. letöltés. Vélemények. MP4. 480p. Kritika. Indavideo. 720p. Filmnézés. Filmek. iPad.1080p. Elemzés. Avi