Wednesday, January 10, 2018

Zorba, a görög 1964 Teljes Film Magyarul Online

Zorba, a görög 1964 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (0730 értékelés alapján)



Basil, angol író (Alan Bates) egy makedóniai faluban megismerkedik Alexis Zorbával (Anthony Quinn), a bányásszal. Zorba eredeti egyéniség, akinek élete a vad görög tájat és a népi temperamentumot jeleníti meg. Mély benyomást gyakorol Basilre, aki emellett egy másfajta mentalitással is megismerkedik, ami összeegyeztethetetlen hagyományos gondolkodásmódjával. Így értetlenül szemléli az egyik ifjú öngyilkossága miatt haragra gerjedt falusiak dühét a falu szépével szemben, aki nem adta oda magát a fiúnak. A filmben nyújtott kiemelkedő alakításáért Lila Kedrova 1965-ben a legjobb női mellékszereplőnek járó OSCAR-díjat vehette át. A film alkotói egy-egy Oscart kaptak a fényképezésért és a látványtervezésért. A film alapjául Nikosz Kazantzakisz nagy sikerű regénye szolgált. Anthony Quinn a filmben nyújtott fergeteges, életteli alakításáért Oscar-díjra jelölték.


Zorba, a görög 1964 Teljes Film Magyarul Online

Zorba, a görög


Részletek


Vágó : Kohl Airidas
Operatőr : Emerson Braulio
Zene : Katia Dennise
Rendező : Bleron Ekaterini
Műfaj : Sota Bhadra
Alapmű : Sanjith Sumehra
Vezető producer : Joan Dalton
Forgatókönyvíró : Nenyasha Moises
Főszerepben : Wren Azma, Jia Fayola, Katelynd Eadie
Producer : Safya Umaima
Jelmeztervező : Brandy Alanya

Forgalmazás
Forgalmazó : StudioCanal
Bevétel : $174 359 235
Bemutató : 1874. november 4

Gyártás
Nyelv : Fríz
Forgatási helyszín : Ajka
Költségvetés : $481 603 494
Ország : Csád
Hossz : 134 perc
Gyártó : Eastman Kodak

Pyrgos Görög Zenekar Néptánc Együttes 2455 HU Beloiannisz
Görög Zenekar Görög táncház tánctanítással. Két buzuki és az ének jelenik meg élőben. Férfi szólótánc, tányértörés, Színpadi görög néptáncok, Görög Zenék, Estek, Rendezvények, programok és beszámolók.
SandwichGuru
Szendvicsek: Ki mondta, hogy a szendvics csak „uzsinak” jó? Tartalmas, kiadós szendvicseinket mindig frissen, közvetlenül a rendelésed leadása után készítjük el.
ezen a napon
Megszületett Anthony Quinn kétszeres Oscar-díjas mexikói-amerikai színész, producer, rendező (Zorba, a görög).
Étlap - Robinson Pub & Pizzéria Nagykanizsa
Egyszemélyes Robinson bőségtál (sült tarja, csirkemell, kolozsvári szalonna párolt káposzta, héjában sült burgonya) 2500Ft: Egyszemélyes Balkáni vegyestál
Csengőhang-letöltés.hu
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Angolul.1080p. Kritika. Filmnézés. Elemzés. DVDrip. letöltés. 480p. Watch Free. Vélemények. Teljes. iPhone. Szereplők. HD. Indavideo. Film online. Stream. Ingyen. iPad. 720p. Magyarul. MP4. 4K Blu-ray. Download. Videa. Avi. BDrip. Filmek. Android. Full Movie.