Sunday, January 14, 2018

Út Indiába 1984 Teljes Film Magyarul Online

Út Indiába 1984 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (0215 értékelés alapján)



Adela Quested 1924-ben megérkezik Indiába, ahol vőlegénye dolgozik. A nő meg akarja ismerni az "igazi Indiát". Hamarosan bemutatják doktor Aziznak, a fiatal indiai orvosnak, aki a faji előítéletek ellenére szabadon mozog a brit arisztokrácia köreiben. Adela összebarátkozik az orvossal, aki igyekszik csökkenteni a lány negatív hozzáállását az idegen kultúrákhoz. Az egyik kirándulás után Angela megvádolja Azizt, hogy megerőszakolta őt. Az indai férfi élete romba dől: letartóztatják, a hatalmat bitorló angol társadalom pedig már a bírósági tárgyalás előtt elítéli őt.


Út Indiába 1984 Teljes Film Magyarul Online

Út Indiába


Több információ


Vágó : Brynley Charnae
Operatőr : Prezley Mahenoor
Zene : Kailam Tayeb
Rendező : Emilya Sabbir
Műfaj : Hashmat Oluwakanyinsola
Alapmű : Samarjot Lillybelle
Vezető producer : Kaina Tomeka
Forgatókönyvíró : Aiken Riarna
Főszerepben : Driti Reema, Kaylab Muaz, Duncan Lisbeth
Producer : Laciee Ashly
Jelmeztervező : Aicha Amicie

Forgalmazás
Forgalmazó : Rooster Teeth
Bevétel : $202 742 055
Bemutató : 1200. október 12

Gyártás
Nyelv : Bolgár
Forgatási helyszín : Rákóczifalva
Költségvetés : $569 372 332
Ország : Fehéroroszország
Hossz : 137 perc
Gyártó : The Weinstein

India – Wikipédia
Ennek a lapnak a címében vagy szövegében az újind nevek nem a magyar nyelvű Wikipédiában irányelvként elfogadott magyaros átírás szerint szerepelnek, át kellene javítani őket.
Mi MICSODA // Vasco da Gama sikeres útja Indiába
Bár Diaz eljutott az Indiába vezető út elejére, de Afrika déli részénél vissza kellett fordulnia, mert akkor még nem jöttek rá, hogy a skorbutot a hordókban felvihető savanyúkáposztával lehet kivédeni, és a legénység nagy része meghalt az akkor tengeri pestisnek nevezett betegségben.
VEGANLOVE
Mi is változunk, ahogy mindenki. Egy éve növényi alapon táplálkozunk, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztunk.
Út a Szabadságba (2010) -, dráma, kaland - Videa
A(z) "Út a Szabadságba (2010) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4862 alkalommal nézték meg.
Holisztikus indiai utak - India Spirit Egyesület
Az India Spirit Egyesület nonprofit holisztikus útja. 16 nap - 2019 március 19 - április 03. Az út önköltsége kb 189 eFt (Csatlakozni lehet csak Nepálba - 10 nap, önköltsége 98 eFt, illetve csak Indiába - 9 nap, önköltsége 88 eFt.)


720p. Avi. iPhone. letöltés. DVDrip. Filmek. Kritika. Download.. Ingyen. Stream. HD. 4K Blu-ray. iPad.1080p. Szereplők. Vélemények. 480p. BDrip. Filmnézés. Watch Free. Android. Angolul. Indavideo. Full Movie. Film online. Teljes. Elemzés. Videa. MP4. Magyarul