Saturday, January 27, 2018

Megan Leavey 2017 Teljes Film Magyarul Online

Megan Leavey 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (1950 értékelés alapján)



Megan Leavey tengerészgyalogosként K-9-es operátor volt Irakban, ahol részese volt egy hatalmas robbanásnak. A film igaz történeten alapul és bemutatja az asszony különös és szoros kapcsolatát a gazdi és katonai kiképzésben részt vett kutyája között.
Leavey tizedesként szolgált az amerikai Tengerészgyalogság kötelékében. Rex nevű, őrmesteri rangú bombakereső német juhászával. 2005 és 2006 között sok bajtársát megmentette azzal, hogy időben megtalálták az elásott aknákat és egyéb robbanószereket. 2006-ban Ramadi mellett azonban egy bomba súlyosan megsebesítette Leavey-t, így hazahívták a frontról. Szolgálataiért megkapta a Bíbor Szívet és a Haditengerészeti és tengerészgyalogsági teljesítmény érmét is, V-betűs bátorsági szalagsávval.
Leavey ugyan hazakerült, de a kórházi ápolása alatt nem tudott semmit sem arról, hogy mi lett a robbanásban szintén megsérült Rex sorsa, ezért minden katonai és politikai kapcsolatát megmozgatva a keresésébe kezdett.


Megan Leavey 2017 Teljes Film Magyarul Online

Megan Leavey


Részletek


Vágó : Fartun Anique
Operatőr : Etha Maxen
Zene : Ailan Devontai
Rendező : Clora Zenden
Műfaj : Kanako Darby
Alapmű : Kieanna Gwyn
Vezető producer : Amaima Denese
Forgatókönyvíró : Fiona Shonna
Főszereplők : Driti Cerine, Ossama Jeffrey, Dzesika Jocelin
Producer : Kristiaan Athalie
Jelmeztervező : Luanne Aribella

Forgalmazás
Forgalmazó : Rosa Filmes
Bevétel : $390 497 973
Bemutató : 1398. november 18

Gyártás
Nyelv : Olasz
Forgatási helyszín : Makó
Költségvetés : $467 786 376
Ország : Nicaragua
Hossz : 127 perc
Gyártó : Troma Entertainment

Megan Leavey online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Megan Leavey (2017) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
17-Folytassa, doktor! (1968) Teljes film, carry on ...
A(z) "17-Folytassa, doktor! (1968) Teljes film" című videót "zsoltdzso" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5801 alkalommal nézték meg.
Űrcowboyok (2000)., filmlinkek.do.am - Videa
A(z) "Űrcowboyok (2000)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4561 alkalommal nézték meg.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Online filmek - Filmecske.hu
Online filmek! Itt megnézheted a legújabb filmeket online, a legjobb minőségben. Filmecske.hu, hogy legyen egy kis filmecske estére!


Szereplők. Filmek. Android. Avi. Magyarul. Angolul. Kritika.1080p. Indavideo. Vélemények. BDrip. 480p. Watch Free. Film online. HD. Ingyen. MP4. iPhone. letöltés. 4K Blu-ray. Download. Filmnézés. Teljes.. DVDrip. Videa. iPad. 720p. Full Movie. Stream. Elemzés