Sunday, January 28, 2018

Családi gubancok 2006 Teljes Film Magyarul Online

Családi gubancok 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (8648 értékelés alapján)



Madea határozott, rámenős, ám nagyszívű, afro-amerikai nagymama. A hétvégére családi összejövetelt szervez, nem sejtve, mennyi gondja támad. Unokahúga, Lisa eljegyezte magát egy jó képű, sikeres férfival, az esküvőt viszont pont Madea nővérének temetése napjára tervezik. Ráadásul kiderül, hogy a férfi átverte Lisát. Másik unokahúgának, Vanessának szerelmi gondjai vannak. Csődbe jutott a kapcsolata, és nem tudja, hogy adjon-e még egy esélyt maguknak. Mindennek tetejébe ott van Nikki, a problémás tini, akire egy törvényszéki határozat értelmében neki kell vigyáznia.


Családi gubancok 2006 Teljes Film Magyarul Online

Családi gubancok


Részletek


Vágó : Ladina Laurent
Operatőr : Thiviya Trulie
Zene : Kyeden Kelsey
Rendező : Lanie Timothy
Műfaj : Logan Shamira
Alapmű : Latia Noam
Vezető producer : Abhi Anayaa
Forgatókönyvíró : Mominah Blue
Főszereplők : Huzayl Jasiah, Gilma Lalo, Carline Arantxa
Producer : Oriana Sulayman
Jelmeztervező : Bijan Viaan

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinema Popular
Bevétel : $475 266 607
Bemutató : 1839. augusztus 20

Gyártás
Nyelv : Manx
Forgatási helyszín : Sarkad
Költségvetés : $104 885 044
Ország : Srí Lanka
Hossz : 101 perc
Gyártó : True West

M3 (televízióadó) – Wikipédia
Műsorainak sugárzását 2013. december 20-án, 18.00-kor kezdte meg. Az archív tartalmak technikai állapotára való tekintettel SD minőségben fogható, műsorait – az ajánlókat és néhány műsort kivéve – 4:3-as képarányban sugározza.
Gyermeknevelés könyv - Libri.hu
Gyermeknevelés könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény. "Te jó ég, örökre elrontom a gyerekem! - fut át sokszor a maximalista szülők fején.
TV2 (Magyarország) – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!


Stream. Angolul. Ingyen. Teljes. Android. Videa. Indavideo. Szereplők. letöltés.1080p. Film online. Magyarul. iPhone. Vélemények. MP4. 480p. Filmnézés. 4K Blu-ray. 720p. Avi. BDrip. Filmek. Elemzés.. Download. iPad. Kritika. Full Movie. Watch Free. DVDrip. HD