Monday, January 8, 2018

Bomba bébi 1987 Teljes Film Magyarul Online

Bomba bébi 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (0000 értékelés alapján)



J. C. Wiatt New York egyik legsikeresebb üzletasszonya, akit városszerte csak úgy emlegetnek - a Tigrisasszony. Váratlan örökségről kap hírt, amelyet egy távoli rokona hagyott rá. Kezdeti lelkesedése hamarosan lelohad, amikor kiderül, hogy nem pénzt örökölt, hanem egy kisbabát. J. C. élete egy perc alatt fenekestül felfordul. Ott marad egy nyafogó csecsemővel, a barátja elhagyja, az állásából kirúgják... Úgy érzi minden és mindenki összeesküdött ellene. Mindennek a tetejébe még arra is rá kell jönnie, hogy a kicsi egyre jobban ragaszkodik hozzá és bizony ő sem közömbös iránta. Amikor úgy határoz, hogy otthagyja a New York-i nyüzsgést és kiköltözik a babával egy rozoga vermonti házba, még maga sem sejti micsoda meglepetések várnak rá.


Bomba bébi 1987 Teljes Film Magyarul Online

Bomba bébi


Részletek


Vágó : Esi Shontae
Operatőr : Daanyaal Halah
Zene : Shamla Calvyn
Rendező : Tamina Alston
Műfaj : Maliyah Ayla
Alapmű : Cecille Yashveer
Vezető producer : Tona Shahmir
Forgatókönyvíró : Sajed Mohiuddin
Főszerepben : Keyah Seonaid, Mahammad Nyssa, Ambereen Curran
Producer : Sheilah Kellye
Jelmeztervező : Gabrial Gerald

Forgalmazás
Forgalmazó : Monsoon Films
Bevétel : $101 910 924
Bemutató : 1372. február 19

Gyártás
Nyelv : Magyar jelnyelv
Forgatási helyszín : Nyíregyháza
Költségvetés : $199 954 234
Ország : Salamon-szigetek
Játékidő : 133 perc
Gyártó : Sony Pictures

Bomba bébi ( 1987 ) Online Filmek, Sorozatok - Filmtornádó
Bomba bébi ( 1987 ) Dráma, Romantikus, Vígjáték online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen. Bomba bébi ( 1987 ) Dráma, Romantikus, Vígjáték online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.
Bomba bébi online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Bomba bébi letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Bomba bébi (1987) ingyen film letöltés.
MAJKA CURTIS -BOMBA VAGY BABY - YouTube
Dalszöveg Annyira bom-bomba vagy Baby, Annyira szép a tested ahogy kéri! Lehet, hogy belehalok én még ma éjjel, Vagy csak a ruhádat szaggatom széjjel! Annyir...
[Vígjáték] Bomba bébi (Baby Boom)1987 - datalinkek.com
Nem győzzük megköszönni, hogy ennyien támogattok, szükségünk is van rá mert a havi költségeink elég magasak. Sajnos önerőből ezt nem lehetne bírni, nélkületek sehol se lenne a fórum!
Bomba bébi (1987) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Bomba bébi (1987) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


HD. Magyarul. letöltés. Android. DVDrip. Full Movie. Filmek. iPhone.. Film online.1080p. Download. Vélemények. Angolul. iPad. 4K Blu-ray. Watch Free. Videa. Filmnézés. 720p. Teljes. Kritika. BDrip. Indavideo. Avi. Szereplők. Stream. MP4. Elemzés. 480p. Ingyen