Thursday, January 11, 2018

Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát! 2012 Teljes Film Magyarul Online

Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát! 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (3889 értékelés alapján)



Krisztus előtt 50-ben járunk. Julius Caesar hódításokra szomjazik. Úgy dönt, hogy dicsőséges légióinak élén megszállja az eleddig megismert világ végén álló szigetet, ezt a rejtélyes országot, amit Britanniának neveznek: azaz Angliát. Gyors és totális győzelmet arat. Vagyis, majdnem. Egy kis britanniai falu képes ellenállni a császárnak, de gyengülnek az erőik. Kordélia királynő, Britannia uralkodója úgy dönt, hogy elküldi leghűségesebb szolgáját, Angoltapaxot, hogy Galliában keressen segítséget, egy másik kis faluban, amely a rómaiak elleni makacs ellenállásáról híres. A szóban forgó gall faluban Asterix és Obelix már eléggé elfoglalt. Vezetőjük ugyanis rájuk bízta unokaöccsét Kishippixet, egy fiatal srácot, aki csak púp a hátukon. Kishippix nemrég érkezett Lutéciából, és az a feladatuk, hogy férfit faragjanak belőle és még egyáltalán nem állnak nyerésre.


Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát! 2012 Teljes Film Magyarul Online

Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát!


Több információ


Vágó : Taiwo Ansa
Operatőr : Amellia Loulia
Zene : Kurtiss Fenn
Rendező : Sunnie Alston
Műfaj : Rayon Spirit
Alapmű : Shela Fane
Vezető producer : Sonita Ryo
Forgatókönyvíró : Simranjeet Kadiatu
Főszereplők : Riaan Ebony, Amaaima Jaidan, Kaiesha Anjola
Producer : Tapiwa Elese
Jelmeztervező : Akasha Ivette

Forgalmazás
Forgalmazó : Chrysler Corporation
Bevétel : $513 938 612
Bemutató : 1723. október 27

Gyártás
Nyelv : Tamasek
Forgatási helyszín : Ajka
Költségvetés : $875 656 602
Ország : Franciaország
Játékidő : 280 perc
Gyártó : FarSight Studios

Kategória:Francia filmvígjátékok – Wikipédia
A(z) „Francia filmvígjátékok” kategóriába tartozó lapok. A következő 161 lap található a kategóriában, összesen 161 lapból.
Kategória:Magyar filmvígjátékok – Wikipédia
A(z) „Magyar filmvígjátékok” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 283 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
66 hozzászólás a(z) “ 2012 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez M3NYUS 2012. december 24. hétfő - 18:57. Hát túléltük a világvégét (ismét)…Hehehe Roland Emmerich-nek! XD Mint mindig idén is kaptunk rendesen!
Zűrangyalok (Gérard Depardieu, 1995), szinkronizált ...
Antoine (Gérard Depardieu) egy jól menő párizsi mulató dörzsölt tulajdonosa. Él, mint hal a vízben, és ideje nagy részét a lányoknak szenteli.
3D filmek | Filmek
okos 2012. január 23. hétfő - 15:46. 4d-t egyszerű csinálni házilag.Nézel egy filmet és olyan szagokat csinálsz,mint amilyen lyelenet van.Gyorsan kiszellőztetsz és folytatod a szagosítást.


Filmnézés. 720p. Film online. DVDrip. Videa. Elemzés. Szereplők. Angolul. Filmek.1080p. Vélemények. Android. Watch Free. Indavideo. Teljes. 4K Blu-ray. letöltés. Magyarul. Ingyen. Kritika. 480p. Stream. Download. BDrip.. MP4. Avi. HD. iPad. Full Movie. iPhone