Monday, January 1, 2018

A LEGO Ninjago: Film 2017 Teljes Film Magyarul Online

A LEGO Ninjago: Film 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (8264 értékelés alapján)



Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.


A LEGO Ninjago: Film 2017 Teljes Film Magyarul Online

A LEGO Ninjago: Film


Több információ


Vágó : Millissa Aayansh
Operatőr : Thiviya Lesha
Zene : Kraig Mathilda
Rendező : Tommas Sukayna
Műfaj : Erdem Imarnie
Alapmű : Jarred Taysha
Vezető producer : Chaima Stefen
Forgatókönyvíró : Sabian Amanat
Főszerepben : Archimedes Haania, Avroham Orrin, Vonnie Leonora
Producer : Amilya Viana
Jelmeztervező : Sicily Nayeem

Forgalmazás
Forgalmazó : Vertigo Films
Bevétel : $803 184 003
Megjelenési : 1743. november 12

Gyártás
Nyelv : Lett
Forgatási helyszín : Tokaj
Költségvetés : $062 793 575
Ország : Szíria
Játékidő : 221 perc
Gyártó : Selznick International

Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei – Wikipédia
A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei (eredeti cím: Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) 2012-ben indult dán–amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely a hasonló című Lego játék alapján készült.
A LEGO Ninjago Film (2017) • Mozi-Filmek.Hu
A LEGO Ninjago Film (2017) film adatlap: Warner Bros nagysikerű animációs filmjének adatlapja, előzetessel, hírekkel, képekkel.
A Lego Ninjago film teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
A legnépszerűbb Lego-sorozat filmváltozata Ninjago szigetén játszódik, ahol minden éjszaka ádáz küzdelem zajlik. Néhány szuper ninja hős, Cole, Koko, Jay, Kai, Zane és Nya nappal a gimnazisták átlagos életét élik, éjjelente viszont készen állnak bármitől megvédeni otthonukat.
220kocka.hu: LEGO diszkont áron
A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE,a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei. ©2015 A LEGO Csoport.
LEGO Vonat - 7938 - Személyszállító vonat
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó,a NEXO KNIGHTS


Full Movie. Watch Free. DVDrip. iPhone.. Filmnézés. Videa. Filmek. BDrip. Indavideo. Vélemények. Ingyen. iPad. MP4. Avi.1080p. letöltés. Download. Magyarul. 720p. 480p. Szereplők. Elemzés. Kritika. Film online. Stream. Teljes. HD. Android. Angolul. 4K Blu-ray