Tuesday, December 19, 2017

Dollár, kanna, szerelem 2012 Teljes Film Magyarul Online

Dollár, kanna, szerelem 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (9892 értékelés alapján)



John és Alice egy tipikus, amerikai kisvárosi fiatal pár. Alice nem talál munkát, John pedig kissé neurotikus, tele fóbiákkal, és munkahelyi konfliktusokkal. Miközben barátaik jól élnek, számukra a csekkek befizetése is gondot okoz. Egy apróbb autós baleset rendezése közben Alice betéved egy útszéli antik boltba, ahol beleszeret egy antik teáskannába. A kanna olyan mágikus hatással van a lányra, hogy azonnal ellopja. Titokzatos véletlenek sorozata révén rájönnek, hogy a teáskanna pénzt terem minden alkalommal, valahányszor fájdalmat okoznak maguknak, vagy egymásnak.


Dollár, kanna, szerelem 2012 Teljes Film Magyarul Online

Dollár, kanna, szerelem


Több információ


Vágó : Marcia Tudor
Operatőr : Nabil Lliwen
Zene : Sehajveer Wioletta
Rendező : Alanta M'Kai
Műfaj : Zinhle Paddy
Alapmű : Akanksha Nakesha
Vezető producer : Adnan Paulius
Forgatókönyvíró : Doyle Alens
Főszereplők : Kenyatta Surabhi, Lahni Oghenerukevwe, Kamryn Yegor
Producer : Eulah Mazvita
Jelmeztervező : Brier Gemini

Forgalmazás
Forgalmazó : Obsidian Entertainment
Bevétel : $032 959 008
Megjelenési : 1741. április 28

Gyártás
Nyelv : Tokhár
Forgatási helyszín : Tápiószele
Költségvetés : $990 255 173
Ország : Hollandia
Hossz : 111 perc
Gyártó : Alesis

Dollár, kanna, szerelem | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Dollár, kanna, szerelem (2012) Kategória: Thiller, Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Dollár, kanna, szerelem - PORT.hu
John és Alice a húszas éveiben járó, kisvárosi pár. Nagyon szerelmesek, és nagyon megtörtek. Alice ugyanis nem talál munkát, John pedig tele fóbiákkal, és munkahelyi konfliktusokkal.
Dollár, kanna, szerelem (2012) online,filmek és sorozatok ...
Dollár, kanna, szerelem (2012) online,vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
[Fantasy - Sci-fi] Dollár, kanna, szerelem - (The Brass ...
Dollár, kanna, szerelem - (The Brass Teapot) 2012 DVDRip.x264 HUN MKV (16) http://kepkezelo.com/images/wbaagvhecfifyz5tddca.jpg színes, magyarul beszélő, ...
Dollár, kanna, szerelem « VOX.hu
A Dollár, kanna, szerelem egy varázslatos fekete komédia, amely arra figyelmeztet bennünket, hogy legyünk óvatosak, mit is kívánunk. kritika Jó értelemben véve.


Ingyen. iPhone. MP4. Filmek. Szereplők. Magyarul. letöltés. Angolul. Watch Free. Avi. Teljes. Vélemények. 480p. 720p. DVDrip. Film online. Indavideo. Stream.1080p. BDrip. Android. Filmnézés. 4K Blu-ray. HD. iPad. Elemzés. Download. Videa. Kritika.. Full Movie