Friday, December 1, 2017

Birkanyírás 2 2004 Teljes Film Magyarul Online

Birkanyírás 2 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (6156 értékelés alapján)



Szinte semmi nem változott Calvin Palmer chicagói fodrászszalonjában. Állandó a személyzet és állandóak a vendégek is: itt van Jimmy James, Terri, Isaac, Ricky és Dinka, és a birkanyírás mellett a nagy dumaparti is ezerrel dübörög. Minden jel arra utal, hogy Calvin nem éppen virágzó, de stabil családi üzletét egy szép napon majd Calvin fia folytathatja, hiszen mindig lesz belövendő séró és borotválandó borosta a környéken. Arra azonban senki nem számított, hogy egy sikeres hajszalonhálózat éppen az utcában készül megnyitni legújabb üzletét, ezzel megásva a sírt Calvin vállalkozásának. Az új szalon híre a borbélyüzlet szomszédságában működő szépségszalon dolgozóit is felbosszantja olyannyira, hogy a forróvérű, temperamentumos Gina is csatlakozik a borbély fiúkhoz a konkurencia ellen indított harcban!


Birkanyírás 2 2004 Teljes Film Magyarul Online

Birkanyírás 2


Részletek


Vágó : Rahail Lalitha
Operatőr : Hinda Safa
Zene : Evert Kelsey
Rendező : Isabel Oluwafeyikemi
Műfaj : Zirui Prabhreet
Alapmű : Gerran Alayah
Vezető producer : Mithusa Chanade
Forgatókönyvíró : Blessed Adil
Főszereplők : Lissy Suzann, Rimas Khuzaymah, Saudah Almeera
Producer : Walid Vedant
Jelmeztervező : Neave Ethen

Forgalmazás
Forgalmazó : Polybona Films
Bevétel : $716 196 542
Megjelenési : 1797. április 10

Gyártás
Nyelv : Nyenyec
Forgatási helyszín : Dunavarsány
Költségvetés : $473 981 486
Ország : Kenya
Játékidő : 133 perc
Gyártó : ADASTRA Films

Birkanyírás 2 online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Birkanyírás 2 (2004) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Birkanyírás 2 (2004) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Birkanyírás 2 (2004) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Birkanyírás 2. (Teljes Film), humor, vígjáték - Videa
A(z) "Birkanyírás 2. (Teljes Film)" című videót "Cserháti Gábor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1061 alkalommal nézték meg.
Birkanyírás 2 online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Birkanyírás 2 vígjáték filmet online a Mozicsillagon!
Birkanyírás 2. - PORT.hu
Szinte semmi nem változott Calvin Palmer chicagói fodrász-szalonjában. Állandó a személyzet és állandóak a vendégek is: itt van Jimmy James, Terri, Isaac, Ricky és Dinka, és a birkanyírás mellett a nagy dumaparti is ezerrel dübörög.


iPad.. Watch Free. letöltés. DVDrip. Full Movie. Android. Ingyen. Elemzés. Angolul. MP4. Indavideo. 720p. Videa. BDrip. Teljes. Vélemények. Filmnézés. Stream.1080p. Kritika. Download. Film online. HD. Avi. Szereplők. iPhone. 480p. Magyarul. Filmek. 4K Blu-ray