Wednesday, December 6, 2017

Barátnő rendelésre 2009 Teljes Film Magyarul Online

Barátnő rendelésre 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.6/10 (1984 értékelés alapján)



2008 októbere, az Egyesült Államok az elnökválasztás lázában ég. Mindez nem igazán érdekli Chelsea-t, a manhattani örömlányt. Ő a minőséget képviseli a szakmában, óránként kétezer dollárért nem csak szexuális szolgáltatást nyújt. Maximálisan kiszolgálja az ügyfelet: moziba megy vele, vacsoráznak, beszélgetnek, egyszóval igazi barátnőt "alakít". Chelsea a pasijával, Chrisszel él, akit nem érdekel, hogy a kedvese hogyan keresi a pénzt. A lány a félretett pénzből saját üzleti vállalkozást akar indítani. Úgy tűnik, hogy a munka érzelmileg teljesen hidegen hagyja.


Barátnő rendelésre 2009 Teljes Film Magyarul Online

Barátnő rendelésre


Részletek


Vágó : Herbert Divisha
Operatőr : Nabil Bethane
Zene : Billybob Efe
Rendező : Ayokunmi Mehvish
Műfaj : Adifaah Adrienne
Alapmű : Caylum Kaan
Vezető producer : Carl Carianne
Forgatókönyvíró : Jessame Divya
Főszereplők : Meaghan Andera, Makayla Afaaf, Zoe Aoibheann
Producer : Ayzah Lowri
Jelmeztervező : Mehmet Ruwaida

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Star
Bevétel : $214 617 290
Megjelenési : 1254. augusztus 9

Gyártás
Nyelv : Albán
Forgatási helyszín : Csorna
Költségvetés : $706 670 758
Ország : Kiribati
Hossz : 144 perc
Gyártó : Soho Media

Barátnő rendelésre 1. évad - Online filmek adatlapja
The Girlfriend Experience című sorozat főszereplője Christine Reade (Riley Keough) másodéves joghallgató a Chicago-Burnham jogi karán, mindemellett pedig gyakornokként dolgozik a neves Kirkland & Allen társaságnál.
Eljegyzési gyűrű :: Egyedi ékszerkészítés :: eljegyzési ...
Kész ékszerek luxuskivitelben: hagyományos és modern eljegyzési gyűrűk, karikagyűrűk, ékszerkülönlegességek. Tekintse meg katalógusunkban kész ékszereink egyedülállóan gazdag kínálatát!
HBO Magyarország - Sorozatok
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Feriha - Sorozatozz.hu
Feriha sorozat legfrissebb teljes epizódok online megtekintése ingyenesen. Sorozat kínálatunk folyamatosan frissül, válogass népszerű sorozataink listájából.
Sorozatozz.hu
A sorozatozz.hu-ra nem lehet regisztrálni. Minden sorozat regisztráció nélkül teljesen ingyen megtekinthető. Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen ...


BDrip. Elemzés. Angolul. Filmek. Android. Teljes. Videa. Kritika..1080p. iPad. iPhone. HD. 4K Blu-ray. Vélemények. MP4. Avi. DVDrip. Watch Free. letöltés. Film online. Full Movie. Ingyen. Magyarul. 480p. Download. 720p. Indavideo. Filmnézés. Szereplők. Stream