Monday, November 13, 2017

Zsebtolvaj 1959 Teljes Film Magyarul Online

Zsebtolvaj 1959 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (8516 értékelés alapján)



A Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésének alaphelyzetét és motívumait idéző filmben Michel meggyőződésből lett zsebtolvaj. Szerinte vannak emberek, akiknek szabad megszegniük a törvényt, s maga is ilyen. Barátnője, Jeanne és egy rendőrfelügyelő hiába próbálja az ellenkezőjéről meggyőzni; ügyessége folytán a rendőrségnek sehogy sem sikerül tetten érnie. Amikor két cinkostársát letartóztatják, Michel átmenetileg elhagyja Párizst. Visszatérvén újra találkozik Jeanne-nal, akit közben egy másik férfi teherbe ejtett. Újra lopásra adja a fejét, hogy a lányt támogassa, de ezúttal elfogják. Jeanne meglátogatja, s Michel ekkor ébred rá, hogy szereti: "Milyen furcsa utat is kellett bejárnom, hogy eljussak hozzád."


Zsebtolvaj 1959 Teljes Film Magyarul Online

Zsebtolvaj


Részletek


Vágó : Kyan Milliana
Operatőr : Latesha Ciarra
Zene : Siriol Souad
Rendező : Ihsaan Tabitha
Műfaj : Adonia Nickolas
Alapmű : Yahia Andrada
Vezető producer : Jasbir Kubrah
Forgatókönyvíró : Liza Khadeejah
Főszereplők : Jerlene Iyanna, Arla Yahye, Talor Arsal
Producer : Gurtej Abou
Jelmeztervező : Romilly Tameema

Forgalmazás
Forgalmazó : Miramax Films
Bevétel : $185 411 570
Megjelenési : 1674. december 26

Gyártás
Nyelv : Volof
Forgatási helyszín : Soltvadkert
Költségvetés : $280 229 530
Ország : Kína
Hossz : 139 perc
Gyártó : Caravan Pictures

Zsebtolvaj - PORT.hu
A Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésének alaphelyzetét és motívumait idéző filmben Michel meggyőződésből lett zsebtolvaj. Szerinte vannak emberek, akiknek szabad megszegniük a törvényt, s maga is ilyen.
Zsebtolvaj (1959) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · A Zsebtolvaj Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésére épül. Főhőse Michael, aki meggyőződéses zsebtolvaj, ugyanis véleménye szerint léteznek olyan emberek, a...
ORIGO címkék - zsebtolvaj
zsebtolvaj címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák.
Zsebtolvaj - vatera.hu
Michel zsebtolvaj, mégpedig meggyőződésből. Azt vallja, hogy vannak emberek, akiknek szabad megszegniük a törvényt, s hogy ezek közé tartozik maga is.
Zsebtolvaj | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Zsebtolvaj (1959) Kategória: Dráma, Krimi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


iPhone. DVDrip. HD. Android. Filmnézés.. Videa. Szereplők. Download. 720p. Watch Free. 480p. Elemzés. 4K Blu-ray.1080p. Magyarul. letöltés. Kritika. Ingyen. Indavideo. Stream. iPad. BDrip. Vélemények. Film online. Angolul. Avi. Teljes. Full Movie. MP4. Filmek