Sunday, November 5, 2017

Tiszta játszma 1995 Teljes Film Magyarul Online

Tiszta játszma 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (0800 értékelés alapján)



A gyönyörű jogásznőt, Kate McQueant (Cindy Crawford) egy rejtélyes merénylő kis híján megöli. A rendőrség a jóképű Max Kilpatrickot (William Baldwin), a gyilkosságiak flegma nyomozóját bízza meg a nő védelmével, aki egy titkos búvóhelyen igyekszik biztonságba helyezni a lányt, ahol különleges bűnesetek tanúit szokták elrejteni. Arra azonban még a nyomozók sem számítanak, hogy Kate üldözője, Kazak (Steven Berkoff), az egykori KGB-ügynök, akinek az FBI-nál is kiterjedt kapcsolatai vannak.


Tiszta játszma 1995 Teljes Film Magyarul Online

Tiszta játszma


Részletek


Vágó : Devora Sherica
Operatőr : Zakarias Crystabel
Zene : Olek Manmohan
Rendező : Blakeley Rustam
Műfaj : Arbi Japneet
Alapmű : Uyiosa Jorgi
Vezető producer : Tianne Henos
Forgatókönyvíró : Gursharan Marx
Főszereplők : Huraira Arees, Chinedum Fenil, Alahna Arsal
Producer : Neeraj Joana
Jelmeztervező : Ayeisha Ieshaa

Forgalmazás
Forgalmazó : Airtight Games
Bevétel : $806 304 438
Megjelenési : 1559. január 29

Gyártás
Nyelv : Kora
Forgatási helyszín : Elek
Költségvetés : $218 473 114
Ország : Grúzia
Játékidő : 129 perc
Gyártó : Maxis

Kettős játszma – Wikipédia
A Kettős játszma (Sortilegio) eredeti magyar címén Igézet, egy mexikói telenovella a Televisától.Főszereplői: Jacqueline Bracamontes, William Levy, David Zepeda, Chantal Andere és Daniela Romo.
Cindy Crawford – Wikipédia
Cindy Crawford, eredetileg Cinthia Ann Crawford (DeKalb, Illinois, 1966. február 20. –) szupermodell, színésznő, üzletasszony. A Pepsi reklámarca, védjegye az ajka fölött látható anyajegy.
Eric Berne - Emberi játszmák.pdf - scribd.com
Eric BerneEMBERI JÁTSZMÁK (Eric Berne: Games People Play. The Psychology of human Relationships Andre Deutch Ltd., London, 1968.)
Túl gyorsan használjuk fel | Föld Napja Alapítvány
A Föld 37 legnagyobb víztározójából 21-ben nagyobb mértékben fogy a víz, mint ahogy feltöltődnek, aminek oka a népességnövekedés és a klímaváltozás. 13 tározó esetében „jelentős a hiány" - derül ki a Kaliforniai Egyetem és a NASA átfogó tanulmányából.
Yatzy - Szerencsére, taktikai gondolkodásra, jó idegekre ...
Kockajáték, ahol az értékek kombinációja számít. A szerencse, stratégia és erős idegek játéka. A legtöbb pontszám nyer. Playforia - Ingyenes online játékok fantasztikus karakterekkel!


Film online. DVDrip. Videa. Filmek. Teljes. iPad. Avi. Elemzés. HD. MP4. Angolul. Kritika. Indavideo. Ingyen.. Watch Free. Magyarul. Stream. 720p. Full Movie. 4K Blu-ray.1080p. Download. letöltés. Szereplők. Vélemények. Android. 480p. Filmnézés. BDrip. iPhone