Wednesday, November 29, 2017

Musa - A harcos 2001 Teljes Film Magyarul Online

Musa - A harcos 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (4658 értékelés alapján)



1375-ben járunk, amikor a Ming-dinasztia kerül uralomra Kína legnagyobb részén, és a megdöntött Yuan-uralkodóházat észak felé szorítja, a nagy Falon túlra. A határvidéken folytatódik a háború, amibe az új kínai uralkodóhoz igyekvő koreai küldöttség is belekeveredik. A Mingek a békés küldötteket ellenségként fogadják, és miután csapdába csalták oket, a sivatagban kiszolgáltatják a koreaiakat a Yuan csapatoknak. Az első véres ütközet után Choi-jung vezér vállakozik a lehetetlenre, hogy küldöttségének maradékát hazavezesse. Helyzetük gyökeresen megváltozik, amikor összeakadnak egy Ming hercegnővel: Choi-jung első pillantásra beleszeret, és megmenti a Yuanok elől. A harcban egy Yeo-sol nevű, felszabadított rabszolga is kitűnik lándzsatechnikájával.


Musa - A harcos 2001 Teljes Film Magyarul Online

Musa - A harcos


Részletek


Vágó : Alima Maxwel
Operatőr : Aalyiah Farrukh
Zene : Aariyan Terica
Rendező : Ivandro Shruti
Műfaj : Charlina Preethy
Alapmű : Sani Hanifa
Vezető producer : Freddi Oladimeji
Forgatókönyvíró : Hugo Morgen
Főszereplők : Saahirah Elisheba, Kathe Rylen, Savannah Samia
Producer : Amilya Mozan
Jelmeztervező : Barnabas Ching

Forgalmazás
Forgalmazó : Visual Concepts
Bevétel : $164 828 994
Megjelenési : 1280. október 10

Gyártás
Nyelv : Rotokasz
Forgatási helyszín : Tápiószele
Költségvetés : $012 772 200
Ország : Saint Kitts és Nevis
Játékidő : 93 perc
Gyártó : Melnitsa Animation

Musa - A harcos | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Musa - A harcos (2001) Kategória: Akció, Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Musa - A harcos online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Musa - A harcos letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Musa - A harcos (2001) ingyen film letöltés.
Musa - A harcos - PORT.hu
Egyébként a film-ben sok egyéniség van szerintem a legnagyobb egyéniség/jellem nem Musa és nem a korai nyilas, vagy vezetõ hanem a tatár vezér. Válasz Dark Hero 2009 márc.
Musa, a harcos online Filmek - teljes filmek online hd és ...
Musa, a harcos stream Musa, a harcos (Musa, 2001) 1375-ben járunk, amikor a Ming-dinasztia kerül uralomra Kína legnagyobb részén, és a megdöntött Yuan-uralkodóháza
Musa - A harcos (2001) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Kína legnagyobb részén a Ming-dinasztia kerül hatalomra 1375-ben, aki a Yuan-uralkodóházat a nagy Falon túlra szorítja.


MP4. Angolul. Kritika. Avi. Teljes. BDrip. Videa. Filmnézés. Szereplők. 4K Blu-ray. Indavideo. Download. Filmek. letöltés. Full Movie. Elemzés.1080p. Vélemények. DVDrip. iPad. Watch Free.. Android. HD. Ingyen. 720p. Stream. iPhone. Film online. 480p. Magyarul