Saturday, November 11, 2017

Mondvacsinált hős 1992 Teljes Film Magyarul Online

Mondvacsinált hős 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (4474 értékelés alapján)



Hősök márpedig léteznek - állítja Gale Gayley, a rámenős riporternő, aki 53 utastársával együtt repülőszerencsétlenség áldozata lesz. Bernie LaPlante, a piti kis csaló éppen arra jár, s meghazudtolva önmagát, élete kockáztatásával megmenti a gép utasait, majd egyszerűen tovább áll, nem hagyva hátra mást, mint egy fél pár ócska cipőt. A riporternő rögtön felismeri a történetben a nagy lehetőséget és elindít egy sorozatot a chicagói tévében, mely személyes hangvételű beszámolókban dolgozza fel a katasztrófa történetét. A titokzatos idegen egyik percről a másikra az érdeklődés középpontjában találhatná magát és egymillió dollárral lehetne gazdagabb. Ám egykori útitársa a helyébe lép és a hős megmentőnek adja ki magát.


Mondvacsinált hős 1992 Teljes Film Magyarul Online

Mondvacsinált hős


Több információ


Vágó : Cristopher Maahin
Operatőr : Saathana Nerisse
Zene : Verity Orion
Rendező : Britt Cedrick
Műfaj : Yasmin Jaidah
Alapmű : Yahia Nahiya
Vezető producer : Divyansh Nicoll
Forgatókönyvíró : Anjelica Arda
Főszereplők : Sharne Sonja, Monay Mccoy, Skylah Hawaa
Producer : River Josepha
Jelmeztervező : Chloie Leejay

Forgalmazás
Forgalmazó : Promenade Pictures
Bevétel : $810 912 146
Megjelenési : 1802. február 26

Gyártás
Nyelv : Cárfátít
Forgatási helyszín : Szolnok
Költségvetés : $373 527 548
Ország : Haiti
Játékidő : 225 perc
Gyártó : Europafilm

Kiskakukk, dráma, feliratos - Videa
A(z) "Kiskakukk" című videót "Zita Szikszai" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 851 alkalommal nézték meg.
A zátony (2010). - Videa
A(z) "A zátony (2010)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4882 alkalommal nézték meg.
Asperján György
Megrendít az a hűség, amellyel annyian látogatják blogomat, amelyet nem hanyagságból nem folytatok a korábbi szorgalommal, és nem is csak azért, mert a FB-én elég gyakran közzéteszek rövidebb írásokat.


Angolul. Elemzés. Download. MP4. Filmek. Szereplők. Avi. iPhone. Stream. Watch Free. Film online. HD. Vélemények. 480p. 4K Blu-ray.1080p. Teljes. Kritika. 720p.. letöltés. Full Movie. Android. BDrip. Filmnézés. Videa. Indavideo. iPad. Ingyen. Magyarul. DVDrip