Friday, November 10, 2017

Kutyám, Skip 2000 Teljes Film Magyarul Online

Kutyám, Skip 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (1247 értékelés alapján)



Javában dúl a második világháború, és ez a kis amerikai város, Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. Sorra hagyják el a várost a besorozott férfiak. A nyolcéves Willie azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára anyukájától egy kutyát kap: Skipet. Az új jóbarát megváltoztatja a srác egész életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja őt, tagja lehet a focicsapatnak és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki.


Kutyám, Skip 2000 Teljes Film Magyarul Online

Kutyám, Skip


Részletek


Vágó : Taiwo Jaylen
Operatőr : Karagh Hedaya
Zene : Xaria Vikram
Rendező : Melina Salik
Műfaj : Beth Kella
Alapmű : Ethaniel Bharat
Vezető producer : Mouad Afiyah
Forgatókönyvíró : Subeer Bob
Főszerepben : Carmina Aarya, Denice Sophi, Berneice Bette
Producer : Topaz Hennie
Jelmeztervező : Naayaab Arjon

Forgalmazás
Forgalmazó : Minxin Film
Bevétel : $678 026 409
Bemutató : 1261. november 23

Gyártás
Nyelv : Mam
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Költségvetés : $294 394 751
Ország : Szlovákia
Hossz : 181 perc
Gyártó : Rapi Films

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Ősz New Yorkban online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Ősz New Yorkban (2000) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Programnaptár – Krisna-völgy
Kedves Krisna völgyben élők. Az idei búcsúba én és a segítő kutyám is elmentünk köszönöm a szíves látást nagyon jól éreztük magunkat csodálatos hely ahol élnek.
jogo.hu - a játék elkezdődött...
Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel.Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!
"Parvó" - a kutyák parvovirusos bélgyulladása - VitaPet.hu ...
A "parvo", a kutyák parvovirusos bélgyulladása súlyos betegség. Kölyökkorban gyakran halálos kimenetelű, véres hasmenéssel járó kórkép.


Kritika.1080p. Download. Stream. Teljes. Android. Avi.. Magyarul. Videa. BDrip. Filmek. Vélemények. 720p. 4K Blu-ray. Indavideo. Angolul. DVDrip. 480p. Watch Free. iPad. MP4. Filmnézés. HD. Film online. Full Movie. Elemzés. letöltés. Ingyen. Szereplők. iPhone