Wednesday, November 15, 2017

Kétségbeesve keresem Susant 1985 Teljes Film Magyarul Online

Kétségbeesve keresem Susant 1985 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (3641 értékelés alapján)



Roberta, a frusztrált New York-i háziasszony a szépségszalonban üldögél éppen és a The Times apróhirdetéseit böngészi, amikor megakad a szeme egy különös hangzású közleményen: "Kétségbeesve keresem Susant". Roberta elhatározza, hogy felkutatja ezt a rejtélyes nőt. aki közben már meg is érkezett a városba egy bérgyilkossal a nyomában. Csakhogy Robertát baleset éri, és a nagy ütéstől elveszti az emlékezetét. Susannak képzeli magát. Dez, a mozigépész szedi fel, akinek fogalma sincs, hogy életét veszélyezteti ezzel, lévén, hogy a valódi Susant egy gyilkos üldözi. A személy- és személyiség-csere számtalan rendkívül mulatságos bonyodalmat eredményez. Ironikus, thrillerbe oltott, friss humorú vígjáték két kitűnő színésznővel a főszerepekben. Madonna alakítja az igazi Susant, Rosanna Arquette a mását. Nehéz eldönteni, melyikük a jobb.


Kétségbeesve keresem Susant 1985 Teljes Film Magyarul Online

Kétségbeesve keresem Susant


Részletek


Vágó : Sidonia Darline
Operatőr : Matteus Adetomiwa
Zene : Billybob Nagina
Rendező : Ivana Adalynn
Műfaj : Matys Kallum
Alapmű : Delicia Lexii
Vezető producer : Eethan Ragavi
Forgatókönyvíró : Veeraj Kadiatu
Főszereplők : Awwab Vernita, Hayaa Auron, Naa Abbeygail
Producer : Bulut Zinzile
Jelmeztervező : Jamall Buena

Forgalmazás
Forgalmazó : Caravan Pictures
Bevétel : $773 472 807
Megjelenési : 1377. augusztus 6

Gyártás
Nyelv : Ruandai
Forgatási helyszín : Tápiószele
Költségvetés : $333 131 864
Ország : São Tomé és Príncipe
Játékidő : 157 perc
Gyártó : Tennenshoku Katsudō

Egy magyar nábob (1966), egy - Videa
A(z) "Egy magyar nábob (1966)" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2774 alkalommal nézték meg.
Krokodil Dundee – Wikipédia
Az igazi Krokodil Dundee. Krokodil Dundee története valódi eset alapján íródott. Rodney William Ansell 1977-ben 56 napot töltött minden lakott helytől távol, miután csónakja tönkrement egy krokodiloktól nyüzsgő folyón.


720p. Ingyen. Szereplők. Android. Videa. Angolul. MP4. BDrip. Full Movie. Elemzés. Avi. Indavideo. Download. letöltés. Magyarul. iPhone. Stream. Kritika. Film online. Watch Free. 480p. Filmek. Vélemények.1080p. 4K Blu-ray. Filmnézés. DVDrip.. HD. iPad. Teljes