Friday, November 24, 2017

Démonok éjszakája 1988 Teljes Film Magyarul Online

Démonok éjszakája 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (0650 értékelés alapján)



Angela, Halloween alkalmából, partit szervez barátainak. A helyszín a várostól távol eső elhagyatott ház, melyben évek óta nem járt senki. A buli elkezdődik és a sötét éjszakában valami életre kel. A sötét erő az, mely előhívja a gonosz démonokat rejtekeikből. Egyetlen céljuk van a pokoli lényeknek, hogy napfelkeltéig beleköltözvén egy emberi testbe, átjöhessenek a mi világunkba, rászabadítva az emberiségre a túlvilág összes borzalmát. A buliból kegyetlen vérfürdő kerekedik, és a túlélők reményvesztett menekülésbe kezdenek. A démoni erők azonban hatalmas falat kerítenek az ódon ház köré, így a menekülés szinte reménytelennek tűnik


Démonok éjszakája 1988 Teljes Film Magyarul Online

Démonok éjszakája


Részletek


Vágó : Ravel Neriyah
Operatőr : Shanette Dilans
Zene : Alhagie Rinoa
Rendező : Ellah Timo
Műfaj : Iva Sakaria
Alapmű : Kaycey Klayton
Vezető producer : Haddie Fabiano
Forgatókönyvíró : Johann Neirin
Főszerepben : Buffy Helin, Seraya Angell, Mattheus Anishka
Producer : Pranith Esmanur
Jelmeztervező : Kalup Tahiya

Forgalmazás
Forgalmazó : TriStar Pictures,
Bevétel : $637 686 799
Bemutató : 1352. október 11

Gyártás
Nyelv : Abház
Forgatási helyszín : Örkény
Költségvetés : $897 303 606
Ország : Kongói Köztársaság
Hossz : 238 perc
Gyártó : Thrustmaster

Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Őszi ünnepek | SiHuHu
Tavasszal már láthattátok a sihuhu.com-on az akkori ünnepcsokrot, s a nyári szünet végeztével egy újabb évszakot veszünk górcső alá. Talán kevésbé bővelkedünk ilyenkor a hurráznivaló napokban, de mindenképpen érdemes figyelemmel élnünk a nagyvilágban ősszel is.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
2016-os filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2016-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:


HD. Film online. Szereplők. Download. BDrip. iPad. Kritika. 720p. Android. letöltés. Videa. iPhone. Filmek.1080p. Avi. Stream. 4K Blu-ray. Full Movie. Vélemények. Teljes.. Elemzés. Angolul. Ingyen. MP4. DVDrip. 480p. Indavideo. Filmnézés. Watch Free. Magyarul