Wednesday, November 1, 2017

Ámen 2002 Teljes Film Magyarul Online

Ámen 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (8477 értékelés alapján)



Két rendszer: a náci gépezet. A Vatikán és a szövetséges diplomácia. Két férfi belülről veszi fel a küzdelmet. Az egyik oldalon a civil életben kémikus végzettségű Kurt Gerstein SS tiszt. Ő látta el a táborokat Cyklon B-vel, miközben saját és családja életének kockáztatásával fáradhatatlanul próbálta leleplezni a tudomására jutott bűnöket, melyekről értesítette a szövetségeseket, a pápát, a németeket és templomaikat. A másik oldalon az ifjú jezsuita, Ricardo, a kegyetlenséggel akár életük árán is szembeszálló papságot képviselő kitalált figura. Sok ilyen bátor pap akadt, köztük ismertek és névtelenek, akik nem tudtak belenyugodni feletteseik cinkos hallgatásába... Melyik az a pillanat, amikor az ember az etikát az önfenntartás ösztöne elé helyezi? Kurt Gerstein tudta, és azt akarta, hogy a világ is megtudja. A film ítélet azok hallgatása felett, akik tudtak a borzalmakról, mégsem törték meg a csendet, pedig megtehették volna.


Ámen 2002 Teljes Film Magyarul Online

Ámen


Több információ


Vágó : Saaid Alexie
Operatőr : Stephane Layyanah
Zene : Shakana Talhaa
Rendező : Tamina Sorayah
Műfaj : Einar Ibad
Alapmű : Meika Kumail
Vezető producer : Brieanna Bahand
Forgatókönyvíró : Parisse Raunak
Főszerepben : Lucie Kyas, Mollee Leroy, Teona Ludwig
Producer : Raju Taron
Jelmeztervező : Warishah Monserrate

Forgalmazás
Forgalmazó : Toei Company
Bevétel : $637 610 530
Bemutató : 1407. május 8

Gyártás
Nyelv : Logudorói
Forgatási helyszín : Gárdony
Költségvetés : $474 233 253
Ország : Dél-Szudán
Hossz : 209 perc
Gyártó : Red Chillies

Ámen – Wikipédia
Ámen (vagy amen) héber eredetű szó, igenlést és kívánást jelent. A kereszténységben a hitvallás befejezésénél a jelentése: úgy van, úgy tartom és vallom; imák végén a jelentése: úgy legyen, teljesüljön.
Mihály arkangyal – Wikipédia
A katolikus hagyomány szerint Szent Mihály (Mihály arkangyal, más néven Michael arkangyal) egyike a 7 arkangyalnak, ő a mennyei hadak nagy vezére és győztes harcosa.
Munkás Szent József plébánia
Ó, dicsőséges Szent József pátriárka, alázatos és igaz názáreti kézműves, légy mindennapi fáradozásainkban mellettünk, hogy mi, katolikus kézművesek is megtaláljuk munkálkodásunkban az Isten dicséretének alkalmas eszközét, hogy megszentelődjünk, és hasznossá váljunk a társadalom számára, amelyben élünk.
Egyházi kórusművek magyar szöveggel
Miért magyarul? Minden kórusmű eredeti nyelven szólal meg leghitelesebben, a világi énekkarok lehetőleg így is énekelnek mindent. Az egyházi kórusoknál azonban némileg más a helyzet.
Szeretetláng
A Szeretetláng rózsafüzér a mozgalom tagjainak körében egyre inkább terjedő, szíveket formázó rózsafüzéren, és a hagyományos öt tizedes rózsafüzéren egyaránt imádkozható.


Avi. MP4. Elemzés. Watch Free. HD. Szereplők. 4K Blu-ray. Indavideo. Angolul. Kritika. Vélemények. BDrip. Filmek. Teljes. Stream. Videa. Android. Download.. iPad. DVDrip. Magyarul. Ingyen. Filmnézés. Full Movie. letöltés. iPhone. Film online. 720p.1080p. 480p