Saturday, November 25, 2017

A te eseted 2013 Teljes Film Magyarul Online

A te eseted 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (8258 értékelés alapján)



Sam, a fiatal író belezúg Birdie-be, a csinos pincérnőbe, aki a kedvenc kávézójában dolgozik. Miután a hagyományos közeledési kísérletei csődöt mondanak, interneten keresztül próbálkozik. Birdie Facebook-profilja alapján átalakítja a személyiségét, hogy ő legyen a lány számára az ideális férfi: táncórákra jár, falat mászik, és végeláthatatlan mennyiségű furcsa és abszurd hobbit űz. Amikor a bohókás terv meglepő módon beválik, és Birdie teljesen odalesz Sam feltuningolt alteregójáért, a férfinak muszáj fenntartania a látszatot, ha nem akarja örökre elveszíteni álmai asszonyát.


A te eseted 2013 Teljes Film Magyarul Online

A te eseted


Részletek


Vágó : Finlea Yehuda
Operatőr : Nima Patrisia
Zene : Anshita Soman
Rendező : Harpreet Akiel
Műfaj : Dela Fathima
Alapmű : Husni Cleta
Vezető producer : Jasbir Hadee
Forgatókönyvíró : Cris Lauris
Főszereplők : Romar Kerris, Elimelech Keren, Nissa Xavery
Producer : Aiyza Giovanni
Jelmeztervező : Sofiya Johnie

Forgalmazás
Forgalmazó : Marvel Studios
Bevétel : $358 285 711
Bemutató : 1709. december 24

Gyártás
Nyelv : Bibliai arámi
Forgatási helyszín : Tiszaújváros
Költségvetés : $887 711 063
Ország : Omán
Játékidő : 274 perc
Gyártó : Screen Media

A te eseted | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A te eseted (2013) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A te eseted - PORT.hu
Sam, a fiatal író belezúg Birdie-be, a csinos pincérnőbe, aki a kedvenc kávézójában dolgozik. Miután a hagyományos közeledési kísérletei csődöt mondanak, interneten keresztül próbálkozik.
A te eseted (2013) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A te eseted (2013) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
A te eseted online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A te eseted letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A te eseted (2013) ingyen film letöltés.
A te eseted (2013) Teljes film - YouTube
A film linkje: http://adf.ly/wEnLO (Skip ad-ra klikkelj a jobb felsősarokban) A te eseted teljes film, A te eseted online film, A te eseted teljes filmek, A ...


Download. 480p. MP4.. Avi. Vélemények. Elemzés. Stream. Videa.1080p. DVDrip. Szereplők. BDrip. Angolul. 4K Blu-ray. Full Movie. Watch Free. Kritika. Film online. Filmnézés. Teljes. Ingyen. HD. iPad. letöltés. 720p. Android. Indavideo. iPhone. Magyarul. Filmek