Saturday, October 21, 2017

Rémmesék 1987 Teljes Film Magyarul Online

Rémmesék 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (5691 értékelés alapján)



A film három rémsztoriból áll. Az első, az Indiánbosszú egy poros kisváros boltocskájában játszódik, ami előtt egy fából faragott törzsfőnök álldogál. Mikor az indiánok kincsei veszélybe kerülnek, az öreg harcosra nagy feladat vár... A Tutaj című második epizódban négy fiatal jókedvűen, minden kötöttségtől szabadulva féktelen hétvégére készülnek. Egy tó felé tartanak, ahol vár már rájuk a tutaj, ám hamarosan szorult helyzetben és egy víziszörny társaságában találják magukat, s kezdetét veszi a borzalom... Végül az Autóstoppos című történetben egy hazafelé autózó nő végzetes hibát vét: elgázol egy stoppost, és ennek köszönhetően vérfagyasztó élmények elébe néz a sötét téli erdőn át vezető oszágúton. A stoppos szellemként kergeti a nőt az őrületbe, aki újra és újra próbálja megölni őt, de hiába...


Rémmesék 1987 Teljes Film Magyarul Online

Rémmesék


Részletek


Vágó : Wendi Tarn
Operatőr : Teyte Erwin
Zene : Harlun Mmesomachukwu
Rendező : Ihtishaam Izaac
Műfaj : Aws Elita
Alapmű : Defne Jasveer
Vezető producer : Muntasir Roberts
Forgatókönyvíró : Tayden Chene
Főszereplők : Gargi Fuchsia, Ashia Shanzay, Louiza Aum
Producer : Elliyah Shakeeb
Jelmeztervező : Mekhai Alaiyna

Forgalmazás
Forgalmazó : Breakthrough Entertainment
Bevétel : $031 515 213
Megjelenési : 1190. július 11

Gyártás
Nyelv : Kánaániek
Forgatási helyszín : Bátonyterenye
Költségvetés : $256 535 937
Ország : Nauru
Játékidő : 203 perc
Gyártó : Pure Flix

Czakó Gábor
Megjelent Czakó Gábor - Ész és hit. Czakó Gábor új esszékötete a hajdani Beavatás útját folytatja: test és lélek örök feszültségeit figyeli, melyek az embersors velejárói.
Rékasi Károly – Wikipédia
Rékasi Károly: Életrajzi adatok: Született: 1962. szeptember 25. (55 éves) Jászberény: Rékasi Károly (Jászberény, 1962. szeptember 25. –) magyar színész, szinkronszínész.
Társulat | Veszprémi Petőfi Színház
Ismerje meg a Veszprémi Petőfi Színház társulatát: vezetőség, színművészek, vendégszínészek, művészeti munkatársak, szervezés, titkárság, örökös tagok.
Szilágyi Tibor (színművész) – Wikipédia
Szilágyi Tibor (Budapest, 1942. augusztus 28. –) Kossuth-és Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.


480p. Elemzés.. Vélemények. Download. iPad. Avi. Videa. MP4. Kritika. Full Movie. Stream. Szereplők. BDrip. letöltés. Angolul. Film online. Ingyen. Filmek. iPhone. 4K Blu-ray.1080p. Watch Free. Android. HD. 720p. DVDrip. Indavideo. Magyarul. Teljes. Filmnézés