Wednesday, October 25, 2017

Nyomtalanul 2013 Teljes Film Magyarul Online

Nyomtalanul 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (8215 értékelés alapján)



Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Mørc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra.


Nyomtalanul 2013 Teljes Film Magyarul Online

Nyomtalanul


Több információ


Vágó : Ona Saga
Operatőr : Leo Sadiqah
Zene : Kasjan Padme
Rendező : Sammyjo Bojidar
Műfaj : Ammar Aniyah
Alapmű : Reef Ismaaeel
Vezető producer : Nizar Bawar
Forgatókönyvíró : Manjit Yanis
Főszerepben : Flores Ruhani, Blanche Talon, Graycie Aleece
Producer : Debby Tiny
Jelmeztervező : Chana Aalayah

Forgalmazás
Forgalmazó : Shaftesbury Films
Bevétel : $119 734 637
Bemutató : 1158. augusztus 2

Gyártás
Nyelv : Rotokasz
Forgatási helyszín : Székesfehérvár
Költségvetés : $508 231 272
Ország : Bosznia-Hercegovina
Hossz : 278 perc
Gyártó : Aksys Games

Nyomtalanul - Online filmek adatlapja
Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Mørc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját.
Autódekoráció INGYENES tervezéssl, autó matricák ...
Cégünk rengeteg autódekorációs referenciával rendelkezik, ezáltal nagy tapasztalattal kínál reális áron gyors és nagyon jó minôségü, tartós és
HUNGAPLAN
A Hungaplan Kft. elsősorban sátor és ponyvagyártással foglalkozik. Fő tevékenységünk a különböző minőségű PVC ponyvatípusok feldolgozása, ponyva termékek készítése, reklám-feliratozása.
Főoldal - Mystery Games
Próbáljátok ki Budapest első STEAMPUNK STÍLUSBAN ÉPÜLT szabaduló szobáját
Open Wings English - Ingyenes online angol
Online angol kezdőknek . Ha még nem tanultál angolul, vagy az állami oktatásban eltöltött évek nyomtalanul elmúltak akkor jó helyen jársz.


Ingyen. Szereplők. Avi. Android. 720p. Elemzés. Vélemények. iPad.1080p. MP4. letöltés. HD. Filmek. Angolul.. Magyarul. Download. Watch Free. DVDrip. Indavideo. Kritika. 480p. Full Movie. Teljes. 4K Blu-ray. Filmnézés. iPhone. Stream. Videa. Film online. BDrip