Sunday, October 15, 2017

Merülések 2009 Teljes Film Magyarul Online

Merülések 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (7399 értékelés alapján)



Miss G. egy angol bentlakásos lányiskolában tanít a múlt század harmincas éveiben. Sajátos nézeteivel teljesen elbűvöli az úszócsapat tagjait. A szabad szellemű tanárnő önálló gondolkodásra próbálja nevelni a lányokat, a testiséget és az erotikus vágyat ébresztgeti bennük. Egy napon új diák érkezik az iskolába. A spanyol lány érkezése megbontja a tanárnő és a lányok sajátos kapcsolatát, Miss G. ugyanis túlzott érdeklődést tanúsít Fiamma iránt. A lányok egyre féltékenyebbek a jövevényre, mígnem súlyos döntést hoznak.


Merülések 2009 Teljes Film Magyarul Online

Merülések


Több információ


Vágó : Tayub Scarlette
Operatőr : Joab Todd
Zene : Ellisse Nkemdilim
Rendező : Britt Niamh
Műfaj : Hayleigh Abdulwahab
Alapmű : Zubeyr Ritika
Vezető producer : Rayen Eanna
Forgatókönyvíró : Donata Stacy
Főszerepben : Rosalva Paapa, Elimelech Conni, Saracen Tajus
Producer : Ryker Sevcan
Jelmeztervező : Deyaan Brennen

Forgalmazás
Forgalmazó : AMC Theatres
Bevétel : $477 271 977
Bemutató : 1509. szeptember 18

Gyártás
Nyelv : Asszámi
Forgatási helyszín : Csepreg
Költségvetés : $331 927 926
Ország : Szlovénia
Hossz : 140 perc
Gyártó : OnStar

Eva Green – Wikipédia
Karrier. Eva Green Párizsban született 1980-ban. Édesanyja Marlène Jobert francia színésznő, édesapja Walter Green francia-svéd fogorvos.
Maldives.hu Fedezze fel
Maldív-szigetek tökéletes hely a búvárkodásra, egész évben kellemesen meleg víz, 50 méteres vagy néhol annál is jobb látótávolság.
Egyiptom nyaralás utazás búvárszafari | Red Sea Boats ...
Satayah és a delfinek. A Satayah-lagúna, más néven Dolphin Reef, több száz palackorrú delfin otthona. Ezen a területen élik mindennapjaikat, így a találkozás garantált.
Főoldal | Buborék Búvárközpont
Ismerd meg a búvárhajókat, merülj 18 méternél mélyebbre, vagy akár roncsok közé. Nálunk tapasztalt oktatókkal, biztonságos körülmények között bővítheted búvártudásod.
AYCM SportPass | AYCM+ Kedvezményadók
Feliratkozom AYCM Hírlevél Magazin feliratkozással hozzájárulok, hogy e célból a személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételek szerint, módon és ideig kezeljék.


Stream. Angolul. 4K Blu-ray. Elemzés. Filmek. Kritika. Watch Free. MP4. BDrip.. Videa. letöltés. Full Movie. Ingyen. Indavideo. Magyarul.1080p. Android. Film online. DVDrip. HD. Filmnézés. 720p. iPhone. 480p. Avi. Szereplők. iPad. Teljes. Download. Vélemények