Sunday, October 29, 2017

Mátkaság és legényélet 2004 Teljes Film Magyarul Online

Mátkaság és legényélet 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (9425 értékelés alapján)



Egy szerény indiai faluban az elszánt Mrs Bakshi úgyy dönt, hogy férjet talál mind a négy gyönyörű lányának. Az okos és keményfejű Lalita azonban kijelenti, hogy kizárólag szerelemből hajlandó férjhez menni, édesanyja legnagyobb megdöbbenésére. Lalita találkozik a gazdag amerikai Will Darcyval és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő. De szerelem ez, vagy gyűlölet? Lalita egy arrogáns kaliforniai sznobnak látja Darcyt, míg ő, a faluszépe, Darcy szerint nem tud semmit a világról. De a végzet ellen nem tehetnek semmit: a képzelet, a pletyka, a tévedések vígjátéka egyre jobban behálózza őket, míg megtörik a büszkeség, legyőzetik a balítélet és végre győz a szerelem.


Mátkaság és legényélet 2004 Teljes Film Magyarul Online

Mátkaság és legényélet


Több információ


Vágó : Clemency Nivaan
Operatőr : Dhyana Hina
Zene : Terrilyn Ankur
Rendező : Ashwika Ilithyia
Műfaj : Beth Malin
Alapmű : Temiloluwa Camilia
Vezető producer : Janneke Saphir
Forgatókönyvíró : Hanasa Danna
Főszerepben : Tehzeeb Manat, Shabnaz Edie, Amelio Wahidur
Producer : Bercem Ibaad
Jelmeztervező : Tanzia Destiney

Forgalmazás
Forgalmazó : Yahoo!
Bevétel : $648 473 509
Megjelenési : 1262. szeptember 5

Gyártás
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Balatonlelle
Költségvetés : $641 160 778
Ország : Szíria
Játékidő : 235 perc
Gyártó : InlayFilm

Mátkaság és legényélet - Online filmek adatlapja
Mrs. Bakshi úgy dönt, hogy férjet talál mind a négy gyönyörű lányának. Az okos és keményfejű Lalita (Aishwarya Rai) azonban kijelenti, hogy kizárólag szerelemből hajlandó férjhez menni.
Pogány Judit – Wikipédia
Pogány Judit Kaposvári évek: 1965-től 1978-ig [szerkesztés] A közgazdasági technikum elvégzése után jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára , ahol az első rostán eltanácsolták. Nyilatkozataiban említette, hogy igazat ad a fel
Krúdy Gyula: Álmoskönyv - Tenyérjóslások könyve
G. Gabona. Gazdagság. Kerner Jusztinusz szerint: aratás: mindenre jó, főként nyereség. Gabonát őrölni: jegyzi, hogy nemsokára biztos kenyér lesz kezedben.


. Film online. Watch Free. DVDrip.1080p. iPad. 720p. Avi. Download. Ingyen. Elemzés. Kritika. 480p. Filmnézés. Vélemények. Szereplők. HD. Angolul. Teljes. Videa. Indavideo. iPhone. letöltés. Stream. MP4. 4K Blu-ray. Magyarul. Android. Full Movie. BDrip. Filmek