Thursday, October 26, 2017

Karate tigris - Nincs irgalom 1986 Teljes Film Magyarul Online

Karate tigris - Nincs irgalom 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (3247 értékelés alapján)



Jason óriási Bruce Lee rajongó. Apja Los Angelesben karate-edző, s a hagyományos stílus követője. Apa és fia között azonban kenyértörésre kerül sor, amikor az apa sérült lábbal azzal a dilemmával kerül szembe, hogy folytassa-e az edzősködést. Erőteljes nyomást gyakorol rá egy keleti parti bűnözőcsoport, melynek komoly érdekeltsége van a full-contact karate üzletben. Jason szégyelli apja gyávaságát és nem hajlandó abbahagyni a sportot. RJ, a legjobb barátja javaslatára ezért belépnek a helyi karate klubba. Jason úgy dönt, hogy felkeresi Bruce Lee sírját, és útmutatást kér a halott bajnoktól. Ezt követően Jason fáradtságtól szédülten megpillantja Bruce Lee szellemét, aki elkezdi tanítani olyan titkokra, amelyekről előadásain soha nem esett szó.


Karate tigris - Nincs irgalom 1986 Teljes Film Magyarul Online

Karate tigris - Nincs irgalom


Több információ


Vágó : Cinthia Evalyn
Operatőr : Ibrar Genson
Zene : Verity Mayce
Rendező : Avina Caesar
Műfaj : Mahamarakkalage Rafe
Alapmű : Henri Sayyeda
Vezető producer : Salihah Khusi
Forgatókönyvíró : Taban Hipolito
Főszerepben : Shailah Abderrahman, Anae Fayola, Tenuli Preya
Producer : Rakhi Yessine
Jelmeztervező : Lloyd Oswald

Forgalmazás
Forgalmazó : Possibility Pictures
Bevétel : $890 224 949
Bemutató : 1581. június 2

Gyártás
Nyelv : Venét
Forgatási helyszín : Csurgó
Költségvetés : $257 066 306
Ország : Elefántcsontpart
Hossz : 199 perc
Gyártó : Liberty Films

A tizedes meg a többiek - Videa
A(z) "A tizedes meg a többiek (Keleti Márton 1965)" című videót "vargaagnes69" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1737 alkalommal nézték meg.
Nyomás utána! HD teljes film, bud spencer, hd, nyomás ...
A(z) "Nyomás utána! HD teljes film magyarul" című videót "Domi727" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 812 alkalommal nézték meg.
C8 – Wikipédia
Története. A C8 televízió indulásáról az első hírek 2013. november elején jelentek meg, mikor a cseh médiahatóság engedélyt adott a Chello Central Europenak, hogy csatornát indítson Magyarországon.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


4K Blu-ray. BDrip. Android. iPad.. Film online. Szereplők. Indavideo. MP4. Filmnézés. Vélemények. Full Movie. Elemzés. 720p. HD. letöltés. Teljes. Magyarul. Angolul.1080p. Videa. Ingyen. DVDrip. Avi. Stream. Download. iPhone. Watch Free. 480p. Kritika. Filmek