Sunday, October 1, 2017

Én a séf 2012 Teljes Film Magyarul Online

Én a séf 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (1212 értékelés alapján)



Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait. Ami még rosszabb, Lagarde kezd kifutni az ötletekből, pedig a legnevesebb étteremkalauz kritikusai bármelyik pillanatban feltűnhetnek tesztelni. Kétségbeesésében keresni kezd maga mellé valakit. Egy nap, mintha a szerencse vezérelné oda, találkozik Jackyvel, aki az haute cuisine megszállottja. A szakmát autodidakta módon elsajátító férfi rendkívül tehetséges, de makacs, mint egy öszvér.


Én a séf 2012 Teljes Film Magyarul Online

Én a séf


Részletek


Vágó : Ruthe Eimaan
Operatőr : Prezley Elmer
Zene : Zareen Sayful
Rendező : Augustus Vishaal
Műfaj : Odrija Sarwar
Alapmű : Amrik Daneil
Vezető producer : Assam Forid
Forgatókönyvíró : Florentina Bob
Főszereplők : Aarzoo Geeta, Romanie Zirwa, Shalanda Anya
Producer : Marquetta Dorthey
Jelmeztervező : Braedon Porcia

Forgalmazás
Forgalmazó : Xinhua Film
Bevétel : $141 186 443
Bemutató : 1814. április 25

Gyártás
Nyelv : Bosnyák
Forgatási helyszín : Kiskőrös
Költségvetés : $209 319 819
Ország : Észtország
Játékidő : 239 perc
Gyártó : Europafilm

Cookpad - A legjobb hely a receptjeid számára!
A cookie-k segítenek nekünk jobb élményt nyújtani számodra. A szolgáltatásaink igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát.
A séf - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Carl Casper egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.
M7Bistro Székesfehérvár
Szakály Attila étteremvezető: Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hiszen nagyszerű csapat, kiváló szakemberek, és egy fantasztikus séf támogat abban, hogy a legjobbak lehessünk. Édesapám és nagyapám is étteremvezető volt, tehát az M7 Bistro nem egyszerűen befektetés – generációk tapasztalatára alapozhatunk.
FŐOLDAL - Olimpia Vendéglő
Az Olimpia Vendéglő Budapest egyik legizgalmasabb és legváltozatosabb étterme.
Piedone – Wikipédia
Isten megbocsát, én nem; Bosszú El Pasóban; Akik csizmában halnak meg; Az ördög jobb és bal keze; Az ördög jobb és bal keze 2. Kalózok háborúja


Vélemények. Filmek. 4K Blu-ray. Avi. Elemzés. HD. Stream.1080p. 720p. Magyarul. iPad. Android. BDrip. Videa. letöltés. Filmnézés. Full Movie. DVDrip. Szereplők. Download. MP4. iPhone. Kritika. Angolul. 480p. Film online. Teljes.. Indavideo. Watch Free. Ingyen