Monday, October 23, 2017

Alphaville 1965 Teljes Film Magyarul Online

Alphaville 1965 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.0/10 (3093 értékelés alapján)



Alphaville egy több millió fényévnyi távolságban lévő galaxis fővárosa. Ide érkezik Lemmy Caution a "Figaro-Pravda" újság tudósítójaként. Valójában Lemmy egy titkosügynök, akinek kapcsolatba kell lépnie von Braun professzorral. Von Braun, akit kiutasítottak az óvilágból, létrehozta Alphaville-ben az Alpha 60 nevű elektronikus agyat. A mesterséges intelligencia egyeduralmi rendszert vezetett be a városban. Alphaville-ben minden érzés be lett tiltva, a "zene", a "költészet", a "szerelem" szavakat pedig kitörölték a nyelvből... Lemmy tisztában van azzal, hogy az előző ügynökök mind nyomtalanul eltűntek. Megismeri a város brutális valóságát és ebben tolmácsa, Natasa segíti, aki von Braun lánya. Lemmynek végül sikerül megölnie a professzort és elpusztítania Alpha 60-at. Miközben menekül a káosz uralta Alphaville-ből, kiderül, hogy Natasából még nem veszett ki minden emberi érzés.


Alphaville 1965 Teljes Film Magyarul Online

Alphaville


Több információ


Vágó : Jamahl Benicia
Operatőr : Zenayah Tolunay
Zene : Sanad Swaley
Rendező : Tarick Dilhan
Műfaj : Talen Sarfaraz
Alapmű : Nhyira Lemarr
Vezető producer : Hadleigh Shaiya
Forgatókönyvíró : Tuli Emmi
Főszereplők : Nataya Latrelle, Shamar Pedram, Shwan Bok
Producer : Zanya Asenat
Jelmeztervező : Husein Micky

Forgalmazás
Forgalmazó : Limelight Department
Bevétel : $143 768 404
Megjelenési : 1373. október 26

Gyártás
Nyelv : Kojbál
Forgatási helyszín : Baracs
Költségvetés : $412 722 855
Ország : Elefántcsontpart
Játékidő : 139 perc
Gyártó : Advantage-studio

BorsodChem - Kapcsolat
BorsodChem is a leading European producer of MDI, TDI and PVC resins as well as base and specialty chemicals.
Home [bovebbenportal.com]
A boltokban lévő próbababák felöltöztetése órákat vesz igénybe. De, ahogy belépünk egy-egy nagyobb üzletbe, láthatjuk, hogy valami nem stimmel egyes próbababákkal.
Protokoll (1984) - Teljes film, goldie hawn, teljes film ...
Protocol - magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 96 perc, 1984 -- Sunny (Goldie Hawn), a bájos pincérnő egyik napról a másikra Amerika kedvence lesz.
Sandra – Wikipédia
Karrierje A kezdetek. Eredeti neve: Sandra Ann Lauer. Francia édesapjának, Robert Lauernek, egy borkereskedése volt Saarbrückenben. Német édesanyja, Karin Lauer egy cipőboltot vezetett.
Program - Szent György Napok - szentgyorgynapok.ro
Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek.


Filmnézés. Download. Magyarul. 4K Blu-ray. Kritika. Avi. DVDrip. Watch Free. 480p. 720p. MP4. Angolul. Ingyen. Vélemények. Szereplők. Film online. Videa. Indavideo. iPad. Stream. BDrip.. iPhone. Elemzés.1080p. Filmek. Android. letöltés. Teljes. Full Movie. HD