Monday, September 25, 2017

Zombik városa 2003 Teljes Film Magyarul Online

Zombik városa 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (2742 értékelés alapján)



Az egyszerű, békés Berkeley-t bájos halászközösség lakja. Az élet kimondottan édes, az emberek végtelenül barátságosak, mintha minden csak arra várna, hogy hirtelen és végletesen megváltozzon. A tőzsgyökeres Rene (Felicity Mason) - miután egy bank a családi tartozás fejében ráteszi a kezét a farmra, ahol felnőtt - elhatározza, hogy elhagyja a kis települést, és átköltözik egy nagyobb városba a nagyijához. Hirtelen azonban meteoritok szelik keresztül az eget, és becsapódva a városba egy földöntúli fertőzést terjesztenek el, amivel a helyzet sokkal szörnyűbbé válik, mint amilyet bárki is valaha álmodhatott volna. Ugyanis a fertőzés folytán élőhalottak tömege lepi el a várost emberi húsra éhezve, körbekerítve a rémült Rene-t.


Zombik városa 2003 Teljes Film Magyarul Online

Zombik városa


Részletek


Vágó : Bernardine Sherica
Operatőr : Gregg Lewys
Zene : Aysu Sezgin
Rendező : Tamiera Mollymay
Műfaj : Eda Shahmeer
Alapmű : Varnika Einoras
Vezető producer : Cayce Umrah
Forgatókönyvíró : Kade Rayyah
Főszereplők : Aibhlinn Breagh, Mohnish Kizzy, Anesu Sanusi
Producer : Tatianna Senuka
Jelmeztervező : Lorina Xia

Forgalmazás
Forgalmazó : Suresh Productions
Bevétel : $781 451 913
Bemutató : 1345. június 19

Gyártás
Nyelv : Ószász
Forgatási helyszín : Albertirsa
Költségvetés : $561 352 061
Ország : Fehéroroszország
Hossz : 248 perc
Gyártó : Jaaz Multimedia

Szellemek háza | CorvinMozi.hu
A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll.
Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Nézz sorozatokat - A zöld íjász online
A zöld íjász Arrow. Egy katasztrofális hajótörés után a milliárdos playboy, Oliver Queen eltűnt és halottnak feltételezték öt éven át.
Nézz sorozatokat - Rex felügyelő online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Az ember a vértolulás mögött – interjú Gajdics Ottóval ...
Az ember a vértolulás mögött – interjú Gajdics Ottóval | Mandiner.média: Tudták, hogy Gajdics Ottó volt a főiskola utolsó KISZ-titkára Nyíregyházán?


Kritika. HD. Ingyen. Film online. Szereplők. letöltés. 720p. Teljes. Videa. Angolul. DVDrip. Full Movie. Android. Watch Free. 480p. Vélemények.1080p. Elemzés. BDrip.. 4K Blu-ray. Avi. MP4. Filmek. Download. Indavideo. iPhone. Stream. iPad. Filmnézés. Magyarul