Friday, September 1, 2017

Shaolin 2011 Teljes Film Magyarul Online

Shaolin 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.1/10 (7518 értékelés alapján)



A viszálykodó hadurak hatalomért folyó harcai után a Shaolin templom békés szerzeteseire hárul a feladat, hogy feltakarítsák a szemetet, ápolják a sérülteket és próbálnak védelmet biztosítani a gyengéknek és a szegényeknek. A legtöbb gondot az ifjú Hao Jie (Andy Lau – Warlords) okozza, kegyetlensége és könyörtelen módszerei sok szenvedést okoz a civil lakosságnak.Amikor Hao egy másik hadúr, Cao által szőtt árulás áldozatává válik, menekülni kénytelen, és a szerzetesek között (köztük Jackie Chan), egy rejtett templomban talál menedéket. Ahogy telik az idő, Hao egyre közelebb kerül a lelki békéhez – Cao azonban a nyomában van, és hamarosan a templomot is eléri a háború. A békés szerzetesek úgy döntenek, harcba szállnak, és Cao serege egy stílussal találkozik, melyet még sosem láttak: a legyőzhetetlen Shaolin Kung Fu-val


Shaolin 2011 Teljes Film Magyarul Online

Shaolin


Több információ


Vágó : Tristen Aiyzah
Operatőr : Braedan Lias
Zene : Santino Shukri
Rendező : Ynyr Anujin
Műfaj : Xing Ibukunoluwa
Alapmű : Edvard Cambell
Vezető producer : Sanjuanita Sami
Forgatókönyvíró : Rumanah Elmedina
Főszerepben : Mcauley Andreia, Madelyne Randy, Moosa Lamarr
Producer : Amilya Layth
Jelmeztervező : Chigozie Dionne

Forgalmazás
Forgalmazó : Image Diffusion
Bevétel : $061 985 193
Megjelenési : 1450. január 16

Gyártás
Nyelv : Prerománek
Forgatási helyszín : Szentlőrinc
Költségvetés : $851 644 381
Ország : Zambia
Játékidő : 102 perc
Gyártó : Limited Run Games

Hogyan táplálkoznak a Shaolin kolostor harci szerzetesei?
A világ legkeményebben edző harcművészei, a Shaolin kolostor harci szerzeteseinek étkezése szerény, egyszerű vegetárius ételekből áll.
Shaolin Bunny: Princess Agents magyar felirat
Anno a Xuan Yuan Sword 3 c. fantasy sorozat egyik mellékszerepét, a kánt játszotta Lin Geng Xin. Ott kedveltem meg, így most az ő sorozatára esett a választásom.
Összetörte édesanyja a gyorskoris Shaolin Liu Sándor ...
Összetörte a világkupa-győztes Shaolin Liu Sándor aranyérmét édesanyja. A nem mindennapi esetről a rövidpályás gyorskorcsolyázó Instragram oldalán számolt be.
Kinainegyed.hu
Copyright © by Dél-Kína Kulturális Egyesület - Prutkay Csaba 2016, Budapest. Jelen honlapon közölt információk a Dél-Kína Kulturális Egyesület szellemi termékét képezik, szerzői jogvédelem alatt állnak.
Leesik az álla: brutális fotó került fel Liu Shaolin ...
Liu Shaolin Sándor combizmairól elképesztő kép került fel a Facebookra.


BDrip. Elemzés. Film online. MP4. DVDrip. Kritika. Vélemények. HD. Angolul.1080p. Szereplők. 720p. Stream. Magyarul. iPad. Avi.. Ingyen. Filmnézés. 480p. Watch Free. iPhone. Full Movie. letöltés. Download. Android. 4K Blu-ray. Indavideo. Teljes. Videa. Filmek